Προς το περιεχόμενο

Πηρα Mesa Boogie Road King!


AL PACINO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 117
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν το είπα για να μην ανεβάζεις φωτό (αλοίμονο το βλέμμα σου το επίμονο) έλεγα μήπως το μετάνιωσες που τον έδωσες (εγώ αν είχα δεν θα τον έδινα σε ΚΑΝΕΝΑΝ ;D )  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες αργότερα...

γεια σου φιλε.πεσ μου ποσο πηρεσ την κεφαλη απο που και τι παιζεις?και γενικα για τι παιξιματα ειναι.σκεφτομαι να παρο τελη καλοκαιριου και ψαχνομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω και κλιπάκια αλλα δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί είναι 130 mb το καθένα....άμα ξέρεις κανεις τι διαδικασία,  δηλαδή μπορώ να ανεβάσω εκτος noiz και να δώσω link η θα πρέπει να τα συρρικνώσω τόσο πολύ?

vacations_235.thumb.JPG.97595e8bdb70b7531e4a903339142249.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το λεμόνι τι είναι?

 

 

The lemon is the common name for Citrus limon. The reproductive tissue surrounds the seed of the angiosperm lemon tree. The lemon is used for both culinary and nonculinary purposes throughout the world. The fruit is used primarily for its juice, though the pulp and rind (zest) are also used, primarily in cooking and baking. Lemon juice is about 5% (approximately 0.3 mole per liter) citric acid, which gives lemons a tart taste, and a pH of 2 to 3. This makes lemon juice an inexpensive, readily available acid for use in educational science experiments. Because of the tart flavor, many lemon-flavored drinks and candies are available on the market, including lemonade.

lemons1.jpg

 

:P :P :P

 

-=Dream Within A Dream=-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίτα πράγματα να παίρνεις έναν ενισχυτή και μετά να γίνετε στρογγυλός και κίτρινος και έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ τώρα αν ο ενισχυτής ήταν combo θα γινόταν καφάση με λεμόνια ?

 

 

cu in Δαφνι

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω και κλιπάκια αλλα δεν μπορώ να τα ανεβάσω γιατί είναι 130 mb το καθένα....άμα ξέρεις κανεις τι διαδικασία,  δηλαδή μπορώ να ανεβάσω εκτος noiz και να δώσω link η θα πρέπει να τα συρρικνώσω τόσο πολύ?

 

 

Aν είναι βίντεο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προγράμματα επεξεργασίας που λογικά συμπεριλαμβάνονται με την κάμερα που έχεις... αυτά συνήθως έχουν επιλογές για συμπίεση, και μόλις κατέβουν κάτω από 100mb και 10 λεπτά μπορείς να τα ανεβάσεις στο YouTube (άλλα σάιτ όπως ίσως το Google Video θα δέχονται και μεγαλύτερα μεγέθη, όμως δεν το έχω ψάξει για να σου πω).

 

Αν είναι ηχητικό αρχείο, τότε η συμπίεση μπορεί να γίνει σε mp3 και θα φτάσει εύκολα σε αρκετά χαμηλό τελικό μέγεθος, οπότε μπορείς να το κάνεις attach εδώ ή αν είναι αρκετά μεγάλο σε κάποιο άλλο σάιτ όπως το box.net...

 

Το λεμόνι είναι ένα ιδιαίτερα συμπαθές εσπεριδοειδές!  ;D   (μάλλον εννοούν "κελεπούρι"...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου