Προς το περιεχόμενο

Πλακώσανε οι συναυλίες!

klimis92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλα τα αλλα ακυρα αλλα τουλαχιστο σε AC/DC και Motley Crue πρεπει να αποδωσουμε ενα φορο τιμης ε?

Χαχαχαχαχαχαχαχα Playloud...'από το στόμα μου το πήρες' όπως έχουν πει και κάποιοι έλληνες 'roxkstars'...Αν και κάτι μου λέει ότι και αυτοί αρπαχτή κάνουν...

Stuck to heavenly melodies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, γιατι οι AC DC, oι Deep Purple, οι Blue Oyster Cult και ολοι οι αλλοι, δεν βλεπουν την ωρα και την στιγμη να ερθουν ΤΩΡΑ στην Ελλαδα και να τα δωσουν ΟΛΑ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Make me fries...

Δυστυχώς τα “μεγάλα” και πλέον παλιά συγκροτήματα θυμούνται την Ελλάδα μόνο για να εισπράξουν το εφάπαξ τους.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις των Scorpions και Maiden που πλέον τους δίνουμε σύνταξη…

Τα λόγια μου δεν έχουν καμιά εμπάθεια, απλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια (για εμένα τουλάχιστον).

...When i got the music i gotta place to go...

Ναι, γιατι οι AC DC, oι Deep Purple, οι Blue Oyster Cult και ολοι οι αλλοι, δεν βλεπουν την ωρα και την στιγμη να ερθουν ΤΩΡΑ στην Ελλαδα και να τα δωσουν ΟΛΑ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Eνώ στις άλλες χώρες που πάνε βγαίνουν εκτός εαυτού! Δίνουν και τα σκαλπ τους!

Να γελάσω ή δε χρειάζεται; ::)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Γούστο σου, καπέλο σου φίλε μου...η δουλειά πάντως δεν είναι σκλαβιά  ;)

άρμπαϊτ μαχτ φράι;  8)

Εγώ πάλι πάω στοίχημα πως αυτοί που θέλουν να πάνε αλλά δεν θέλουν και να στερηθούν κάποιες μέρες το καφεδάκι τους έξω (ή οτιδήποτε άλλο) είναι και αυτοί που δηλώνουν πως δεν αξίζει τον κόπο να πας στην τάδε συναυλία γιατί "δεν αξίζει"  ;)

Occam's razor makes the cutting clean.

Μα δεν μιαλω για τον τοπο αλλα για τις μπαντες

Συγνώμη, εγώ κατάλαβα λάθος.! :-X

Με συγχωρείς...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

άρμπαϊτ μαχτ φράι;  8)

Εγώ πάλι πάω στοίχημα πως αυτοί που θέλουν να πάνε αλλά δεν θέλουν και να στερηθούν κάποιες μέρες το καφεδάκι τους έξω (ή οτιδήποτε άλλο) είναι και αυτοί που δηλώνουν πως δεν αξίζει τον κόπο να πας στην τάδε συναυλία γιατί "δεν αξίζει"  ;)

Μπορεί αλλά αν δεν έχεις βρακί να βάλεις στον κώλο σου που λέει ο λόγος και πας στη λάντζα για να δεις 10 live, τότε λυπάμαι αλλά έχεις πρόβλημα...(όχι εσύ προσωπικά ;D) Και κάτι μου λέει ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι που λίγο θέλουν όχι να δουλέψουν λάντζα αλλά...να πουλήσουν και το βρακί τους!  8)

Stuck to heavenly melodies...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου