Chris.Dem. Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεος στο forum.Λεγομαι Χρηστος ειμαι 21 και ειμαι απο Αμαλιαδα Ηλειας. Ο προβληματισμος μου ειναι,οπως ειναι προφανες,η επιλογη αναμεσα σ αυτες τις 2 κιθαρες.Θα ηθελα μια πιο εμπειρη αποψη,απο καποιον που εχει παιξει,εχει ακουσει,η εχει αποψη για καποια απ τις δυο. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
homerecord Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΙΛΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2010 Πως επελεξες-κατεληξες σε αυτες τις 2; www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση