ZIKO Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Ο παυλης ξεφυγε παλι! Καθε dvd του ειναι αριστουργημα . Πιο πολυ τα βλεπω για να λιωνω στο γελιο! Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Παγωανθρωπος(iceman :P) :-[ :'( What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Το space ship one είναι αξεπέραστο..... Στη ΔΟΜΗ του μέλλοντος αντί για Neil Armstrong θα έχει Paul Gilbert.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Βάζουμε και κανένα σμάιλι όταν... σατιρίζουμε την παγκόσμια ιστορία! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 γιατι δεν μου αρεσε ποτε ο ηχος του? εχω καποιο προβλημα? δεν ξερω ειναι πολυ ασχημος για τα γουστα μου :( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Πως το εννοεις δεν σου αρεσει ο ηχος του ? ειναι πραγματικα πολυ χαρακτηριστικος αλλα εγω που τον ακουσα Live τον βρηκα εξαιρετικο! Ουτε πολλα fx και αν και πολυ γκαζι ακουγεται crystal clear Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Απίστευτα δάχτυλα ο τύπος. Μισό μέτρο το καθένα. Επίσης, η Iceman τι μονούς έχει ξέρει κανείς;;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2009 Πως το εννοεις δεν σου αρεσει ο ηχος του ? ειναι πραγματικα πολυ χαρακτηριστικος αλλα εγω που τον ακουσα Live τον βρηκα εξαιρετικο! Ουτε πολλα fx και αν και πολυ γκαζι ακουγεται crystal clear δεν ξερω η χροια του με χαλαει...ισως να εχω και ψυχολογικα απο την αλλη ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση