Προς το περιεχόμενο

Αγορά Active Monitors


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το stage piano Roland RD-300sx και θέλω να πάρω active monitors γύρω στα 150-200, το πολύ 250€. Τι προτείνετε? (Τα monitors θα είναι προφανώς για χρήση σε σπίτι.)

 

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να πάρω με τα ίδια λεφτά. Την παραγγελία θα την κάνω κλασσικά από το thomann, εκτός αν προκύψει κάτι καλύτερο.

 

Τέλος θέλω να πάρω και μια θήκη με ροδάκια για να μεταφέρω το πιάνο(το πολύ 50€). Αυτά!

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα φίλε μου ίσως να ξεφέυγω λίγο απο την τιμή που έδωσες αλλα είναι κάτι που αξίζει, η μία επιλογή ειναι http://www.thomann.de/gr/tascam_vla5.htm  και η άλλη http://www.thomann.de/gr/maudio_bx5a_deluxe.htm  αυτά τα δύο έχω εγώ και είμαι υπερευχαριστημένος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ για τα tascam βγάζουν ωραιότατο αχρωμάτιστο ήχο για τα m audio δεν έχω άποψη, πάντως ψάξε και προυπάρχοντα θέματα θα βρείς κάτι.Επίσης τα πρώτα τα βρίσκεις πιο φτηνά Ελλάδα κανα 30άρι. αν θες να μάθεις που στείλε πμ αυτα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,

 

ψήνομαι να σκάσω και 250€ αν είναι κάτι πραγματικά καλό που θα κρατήσει, αλλά οχι κ 300€. Η θήκη που βρήκα κάνει 135€ κ είναι αυτή http://www.thomann.de/gr/soundwear_stagebag_88_xl.htm οπότε συνολικά θα δώσω γύρω στα 400€.

 

Ζορίζομαι λίγο βέβαια γιατί οι οικονομίες μου είναι ακριβώς 400€ και δεν θα με χάλαγε κάτι καλό αλλά και λίγο πιο φτήνο βρε αδερφέ! Αν έχετε τπτ στο μυαλό σας, ρίχτε το.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου