Προς το περιεχόμενο

Footswitch για Laney LC30


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.... Έχω εναν Laney LC30 όμως δεν εχω το footswitch του...Αυτό που χρειάζομαι πρέπει να έχει 1 button για αλλαγή καναλιού και 1 για να βάζω και να βγάζω το reverb. Ένας φίλος μου έχει ενα footswitch peavey με 2 button για αλλαγή καναλιού και για reverb και είπαμε να το δοκιμάσουμε αλλά πρώτα ήθελα να ρωτήσω.. Πήγα στον Νάκα και είπαν ότι επειδή δεν έχουν της Laney θα μου δώσουν ένα αλλο στα 50 ευρώ... Η ερώτηση μου είναι η εξής.. αν είναι να πληρώσω ενα footswitch το οποίο δεν είναι Laney,τότε γιατι να μη βάλω το peavey που έχει ο φίλος μου και δεν το χρησιμοποιεί? Μήπως δημιουργήσω κανενα πρόβλημα? Η μήπως κάψω κάτι? Όποιοσ μπορεί να βοηθήσει ας στείλει....Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Δεν πρόκειται να δημιουργήσεις κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε και να κάψεις κάτι... Και laney - ξεlaney, δεν δικαιολογείται ένα footswitch να κάνει €50... Του φίλου σου λογικά θα λειτουργήσει μια χαρά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου