tasosSG Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Με καθε συμπαθεια... ελπιζω να ανεβασεις ενα κομματι που να το γουσταρεις κ συ! Δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις??? Φυσικα και το γουσταρω το κομματι και σαφεστατα ο στοχος δεν ηταν ουτε τα 60's ουτε τα 70's κτλ αλλα τα 80'ς (αν μπορουσα να πω οτι υπηρχε στοχος) οπως πολυ απαξιωτικα αναφερεται οι περισσοτεροι.. Κατα τη γνωμη μου ειναι μια παρα πολυ καλη μουσικα δεκαετια (οπως και οι προηγουμενες φυσικα).. Ευχαριστω πολυ βεβαια για τα σχολια σας και σας καλω να ακουσετε και αυτο και να σχολιασετε http://www.noiz.gr/index.php?topic=168940.0 www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Αν αυτά τα στιχάκια τα τραγουδούσε η Έφη Σαρρή Αντε να μας παιξει και ο Λακης στο τσαντιρι... ;D ;D ;D www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φάνηκε σα να βαριέται ο τραγουδιστής το ίδιο το τραγούδι. :) Σορρυ αν ακουστηκα ερειστικος, δεν ηταν αυτη η προθεση. Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosSG Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Αυτό που εννοώ είναι ότι μου φάνηκε σα να βαριέται ο τραγουδιστής το ίδιο το τραγούδι. :) Σορρυ αν ακουστηκα ερειστικος, δεν ηταν αυτη η προθεση. Μη ζητας συγγνωμη ρε συ.. Κουβεντα κανουμε.. ;) www.kerinoi.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2009 Καλή φάση... Νομίζω πως οι κιθάρες θέλουν λίγο πριμάρισμα... Τα drums είναι από Pc? και νομίζω πως σε κάποιες φάσεις υπάρχει μεγάλος επηρεασμός από nightwish... Αλλά σε κάποιες φάσεις είναι πολύ ψαρωτική η παραγωγή. Λίγο οι στίχοι είναι ολίγον τι ασύνδετοι και ψιλοπεσιμιστικοί αλλά επειδή και οι δικοί μας δεν είναι ότι καλύτερο δεν μπορώ να πω κουβέντα!!!χαχαχαχαχα ;););) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση