Προς το περιεχόμενο

αγορά απο dv247


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους Noizaδες

 

Χθές παρασκευή έκανα μια παραγγελία απο dv247.Εγινα μέλος και έδωσα τα στοιχεία της κάρτας για να γίνει η αγορά και μου έστειλαν ενα mail να μου πούνε οτι έγινε η εγγραφή.Στον λογαριασμό μου στο site όμως δεν λέει πουθενά οτι έκανα την παραγγελία και σε τι εξέλιξη είναι.Τι προτείνετε να κάνω?Είναι η πρώτη μου φορά που παραγγέλνω απο το internet και μπορώ να πω οτι έχω αγχωθεί αρκετά....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν πρώτη παραγγελιά θα σου στείλουν μια επιστολή και θα σου πουν να τους διαβάσεις μια σειρά της επιστολής(έτσι τουλάχιστον έκαναν σε εμένα,αλλά μπορεί να έχει να κάνει και με το κόστος τις παραγγελίας)Είδη πρέπει να σου έστειλαν mail πως έχουν λάβει την παραγγελία.

Μην αχγώνεσαι είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα.Ολες οι αγορές που έκανα από το Dv ολοκήρώθηκαν απροβλημάτιστα. ;)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To μόνο μαιλ που έλαβα ήταν για το register.Να περιμένω λίγες μέρες μήπως και λάβω κανα άλλο που θα λέει για την παραγγελία?Οχι τιποτα άλλο μην τα ξαναπαραγγείλω και μου τα στείλουν διπλά :-X :-X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως να τους στείλω κανα email?

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι καταρχην!

Ειναι πολυ αξιοπιστο το DV. Προσωπικα ελαβα την περασμενη Πεμπτη την παραγγελια μου απο εκει. Αν θες στειλτουε mail. Απαντανε αμεσα ή αν θες παρτους και τηλεφωνο. Εχουν και εναν Ελληνα εκει να συννενοηθεις αν δεν γνωριζεις αγγλικα.

Παντως μην ανησυχεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά πάντως - και αυτό το λέω προς όλους - αν δεν ξέρετε από online αγορές, μάθετε ορισμένα πράγματα για το τι και πως, πριν τις κάνετε.

Δεν είναι πολύ ωραίο να τους πρήζετε το συκώτι με συνεχή μέιλ. Γιατί μετά μαθαίνουν απλώς να αγνοούν τα μέιλ από τους Έλληνες ακόμα και αυτούς που έχουν σημαντικά ερωτήματα.

Φιλικά πάντα.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εχω παραγγείλει 2 φορές από DV και με αγχώνει το γεγονός κάθε φορά ότι δε βάζουν κανά προστατευτικό περιτύλιγμα ή κούτα παραπάνω...αν είναι να παραγγείλω ποτέ όργανο ή τπτ ακριβό /εύθραυστο σίγουρα θα στείλω mail να το πακετάρουν καλύτερα...από thomman έρχονται πάντα "θωρακισμένα"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου