Προς το περιεχόμενο

προβλημα με visa στο paypal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μολις εφαγα μια φρικη με την καρτα που εχω και κανω αγορες απο internet.Αφου δηλωσα την καρτα ηρθε η στιγμη να βαλω και το 4-digit code.Το θεμα ειναι οτι εγινε ενα κουλο και ο αριθμος που μου ειπαν απο την τραπεζα δεν ηταν σωστος με αποτελεσμα να τον βαλω καποιες φορες αλλα εβγαζε λαθος το paypal και στο τελος δεν το πηρα και χαμπαρι απο τα νευρα μου και η καρτα δεν γινεται δεκτη πλεον απο το paypal γιατι μπηκε λαθος προφανως ο κωδικος πολλες φορες.Το θεμα ειναι οτι μπορεις λεει να ξαναχρησιμοποιησεις την ιδια καρτα αλλα θελει καποια διαδικασια που δεν καταλαβα ρε παιδια.Κατι λεει οτι μπορεις να στειλεις σε ενα φαξ αλλα λογο του οτι δεν μπανιζω καλα αγγλικα δεν καταλαβα.Το θεμα ειναι οτι εχω δεσμευσει ηδη μια κιθαρα απο το ebay και πρεπει να την πληρωσω μεσα στην εβδομαδα για να μου τη στειλει ο τυπος.

Το ξερει κανενας το θεμα να βοηθησει?

Θα με σωσετε γιατι πρεπει να γινει αμεσα.

 

 

 

παιδια συγνωμη αν εχει ξαναμπει το θεμα αλλα λογο βιασυνης δεν εψαξα και παρα πολυ για να πω την αληθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ταχύτερος τρόπος για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων με το Paypal είναι να τους καλέσεις στο τηλέφωνο. Θα σου κάνουν διάφορες ερωτήσεις για να πιστοποιήσουν ότι όντως είσαι εσύ, και μετά θα διαγράψουν από το ιστορικό σου τις προβληματικές εγγραφές προκειμένου να δοκιμάσεις ξανά.

 

Το ότι "δεν μπανίζεις" καλά αγγλικά, υποθέτω ότι είναι και η αιτία του προβλήματος, καθότι η διαδικασία καταχώρησης στοιχείων πιστωτικής κάρτας στο Paypal είναι πολύ-πολύ απλή.

 

Βρες λοιπόν κάποιον που να μιλάει καλούτσικα αγγλικά και πάρε τους τηλέφωνο. ΜΗΝ χάσεις χρόνο με mail και τέτοια, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή.

 

:)

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου