Προς το περιεχόμενο

Tonerider Pure Vintage + seumour duncan JB


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.Ειμαι κατοχος μιας Stratocaster standard MIM που φορα τους ομονυμους μαγνητες standard. Εδω και λιγο καιρο αλλαξα τον bridge με εναν seumoyr duncan JB και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.ΤΩΡΑ σκεφτομαι να αλλαξω τους αλλους 2 με τους Toneraid Pure Vintage - TRS1 που μου αρεσανε πολυ. Θα πατησουνε με τον JB λογω πιο χαμηλης εξοδου η θα μου δημιουργουνται προβληματα οπως Πχ( στην ενταση) ; ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα.Ειμαι κατοχος μιας  Stratocaster standard MIM  που φορα τους ομονυμους μαγνητες standard. Εδω και λιγο καιρο αλλαξα τον bridge με εναν seumoyr duncan  JB και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.ΤΩΡΑ σκεφτομαι να αλλαξω τους αλλους 2 με  τους Toneraid  Pure Vintage  - TRS1  που μου αρεσανε πολυ. Θα πατησουνε με τον JB λογω πιο χαμηλης εξοδου η θα μου δημιουργουνται προβληματα οπως Πχ( στην ενταση) ; ???

 

Όχι, μάλλον θα έχεις πρόβλημα και πρέπει να το ψάξεις αρκετά με ύψος μαγνητών, κλπ. Γνώμη μου είναι ότι δεν θα πολυταιριάξουν, αλλά από την άλλη οι Toneriders είναι τόσο φτηνοί που δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Εξάλλου, αν δεν σου κάνουν, σε βεβαιώ ότι θα τους πουλήσεις ταχύτατα (ένα σετ που μου περίσσευε, έφυγε σε ακριβώς 4 ώρες από την καταχώρηση της αγγελίας!).

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα όσο και να παίξεις με τα ύψη των μαγνητών, οπότε θα πρότεινα να πας σε λίγο πιο υψηλού output μοντέλο (πχ city limits ή classic blues).

 

Επίσης, εφόσον θα πάρεις όλο το σετ, μπορείς να βάλεις τον bridge μαγνήτη στην θέση neck (κάνοντας μια μικρή "τσόντα" στα καλώδια αν δεν φτάνουν), ούτως ώστε το ισχυρότερο output  του bridge μαγνήτη να σου δώσει μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των θέσεων bridge-neck, που κατά την άποψή μου είναι η σημαντικότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου