ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 καλησπερα....ξερεις κανεις καποιο μαγαζι που μπορω να βρω μεταχειρισμενα ή used parts απο ibanez...μιλαμε για εξωτερικο γιατι εδω δεν παιζουν τετοια.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 ibanez rules ? Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IBRG550 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Τσέκαρε εδώ: http://www.cottamguitars.co.uk/ Ο τύπος εχει πολλα spare parts για ibanez και είναι και αγγλία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 κοιταξα εστειλα και e-mail αλλα ειναι δυσκολο αυτο που ψαχνω .....μου εσπασε το μπρατσο της ibanez s 540qs και μου ζητανε 500 για καινουργιο ::) ::) και δεν θα ειναι και το ιδιο :-\ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IBRG550 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Τότε εδω θα βρείς σίγουρα αυτο που ψάχνεις.Ο τύπος κάνει πολύ καλή δουλειά, σχετικά οικονομική και είναι 100% αξιόπιστος.. http://www.guitarworkshop-uk.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Τότε εδω θα βρείς σίγουρα αυτο που ψάχνεις.Ο τύπος κάνει πολύ καλή δουλειά, σχετικά οικονομική και είναι 100% αξιόπιστος.. http://www.guitarworkshop-uk.com/ αυτος κανει custom ? ή εχει και απο τις εταιριες ετοιμα?σορρυ χαζες ερωτησεις ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IBRG550 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 necks+bodies ειναι όλα χειροποιητα και πολυ καλής ποιότητας! Συνήθως εχει καποια έτοιμα parts , αλλα μπορεις να του ζητήσεις να φτιάξει κατι ακριβώς όπως το θές.. Ψάξε λίγο τη σελίδα του και θα δεις.. Εγώ πάντως έχοντας παρει ήδη 2 maple necks (1 piece) εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! (μη σου πω οτι τους προτιμώ απο τους εργοστασιακούς ibanez) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Και ποσο καιρο κανει να στα ετοιμασει ? ειδα waiting list και ειναι αρκετα μεγαλη Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 necks+bodies ειναι όλα χειροποιητα και πολυ καλής ποιότητας! Συνήθως εχει καποια έτοιμα parts , αλλα μπορεις να του ζητήσεις να φτιάξει κατι ακριβώς όπως το θές.. Ψάξε λίγο τη σελίδα του και θα δεις.. Εγώ πάντως έχοντας παρει ήδη 2 maple necks (1 piece) εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! (μη σου πω οτι τους προτιμώ απο τους εργοστασιακούς ibanez) ... o.k να εισαι καλα μπορεις να μου πεις ποσο περιπου σου στοιχισαν να εχω εναν μπουσουλα...εαν θες βεβαια RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IBRG550 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2009 Λοιπον, ο πρωτος που πήρα, τον Αυγουστο που μας πέρασε ήρθε μέσα σε 3 εβδομάδες (!). Ο δεύτερος δυστυχως άργησε αρκετα λόγω μεγάλου waiting list :( εκανε περίπου δύο μήνες..Δεδομένου ο,τι και οι δύο necks ηταν σκέτο maple+jumbo frets (τιποτα το ιδιαίτερο δηλαδή), κόστισαν 250 λίρες ο καθένας ΜΕ μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση