bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ, δεν το θυμόμουν! Αλλά εκείνος είναι Pro Junior και όχι Βlues που μου αρέσει περισσότερο... Edit: αυτόν του εκεί θρεντ τον έχω πετύχει από κοντά - δεν εχει τα ξυλινα νερά της προηγούμενης φωτό αλλά είναι όλος κρεμ: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Ωραίος ρε συ. Μπράβο. Επρεπε να τον κάνεις Orange ;D Αλλά και μωβ...... ::) Aφου ειδα ποσο ευκολα πιανει το χρωμα πανω του, καθε φορα που θα τον βαριεμαι, θα του περναω ενα χερακι ;) Μονο τις κιθαρες θα βαφουμε? Άψογος!!!!!! Κουκλί έγινε. Αλλά 3 Μπουκάλια? 600ml Χρώμα? (ή μήπως 1200ml ;D) 3 των 400ml, τα μικρυναν, παλιοτερα ηταν 450. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 3 των 400ml, τα μικρυναν, παλιοτερα ηταν 450. :o :o :o :o :o Λες να κάνω και εγώ τον Peavey μου, κάτι σι μπιζάκι ή κάτι σε κοκκινούλιι? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AppliedStucco Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2009 Όταν τον αντίκρυσα, ένιωσα έρωτα. [move]ΘΕΛΩ![/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 οπλα μαζικης καταστροφης... https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 TO SHAKE DOWN THE HOUSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 και τον εχεις παντα μαζι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Τι να ενισχυσει αυτο το πραγμα. Τις πιθανοτητες να μην σε φαει η σφαιρα? ;D I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Ενισχύει το guitar bling. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2009 και τον εχεις παντα μαζι σου! Θελω και γωωωωωωωωωω :'( :'( :'( What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση