Προς το περιεχόμενο

Engl 330 screamer 50 + Orange Rocker 30


ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο ORANGE ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ HXHTIKA ΣE AYTO ΠOY ONOMAZOYME VINTAGE και εδώ επιτρέψτε μου να σας πω ότι στο καθαρό του κανάλι (ναι, ναι, αυτό που έχει μόνο ένα volume και απουσιάζει to reverb, με το holygrail tης e.h., την fender usa signature strat μου και το delayla του carl martin προκαλώ τον οποιοδήποτε engl για μαθήματα touch and feeling.

¶σε που για πρώτη φορά έχω πενταθέσιο επιλογέα και με το καθαρό του orange έχω 5 διαφορετικούς πραγματικά ήχους. Στο βρώμικο κανάλι του από την άλλη με flat mids, treble and bass, me to drive sto max kai to volume sto 2-3, ενα Μι ακκόρντο από την lespaul standard moy ορίζει το classic rock. Oπότε για ήχους περισσότερο vintage ο orange 30 rocker είναι μακράν η αποκάλυψη της χρονιάς στα 1000ε.

Τώρα όπως θα διαβάσατε παραπάνω τα ...έχωσα για δεύτερη φορά (επωλήθη βλέπετε η Νuno washburn n4 μου), και πήρα και τον ENGL 50 SCREAMER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚ¶ ΓΙΑ ΤΟ HIGH GAIN KΑΝΑΛΙ ΤΟΥ. Διότι ο ΟRANGE ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΈΧΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ (και μην σας παραμυθιάζουν με πεταλάκια - ΟΙ EL 34 ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ HIGH GAIN)

Απο την άλλη ο engl παίζει φοβερό high gain ak;omh kai se xamhl;a volume.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

VINTAGE--->ORANGE 30 ROCKER

HIGH GAIN--->ENGL 50 SCREAMER

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ LOW LEAD ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥ SCREAMER, ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΝΟΤΑΣ ΤΟΥ ORANGE DEN ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ENGL ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΛΕΙΔΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

2Ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.....

φιλικα ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μπόκος

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ATHENS - LOGOTHETIS MUSIC

SALONICA - TSELIOS

KALAMATA KLAMPATSEAS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου