elavd Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Πλέον κατά 99.9% με την ES335 μου, την Tonelab SE και τον Fender Deluxe Reverb II. Plain & simple... :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 '88 BC Rich Gunslinger Snakeskin Handmade '88 BC Rich ST3 Lightning Sky Handmade Epiphone SG "Panzer" :P Hughes & Kettner ATS 120 Αγνωστης Ταυτοτητος 70's Λαμπατος Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Με τα χέρια ;) ;) ;) ;D :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Πλέον κατά 99.9% με την ES335 μου, την Tonelab SE και τον Fender Deluxe Reverb II. Plain & simple... :) Σσσσωραίοςςςς Ψιτ, μόλις αποφασίσεις να δώσεις τις Rockinger, σου έχω πελατάκια έτοιμα. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Το λοιπόν, έχουμε και λέμε... ;D Basses Fender Precision '78 Fender Roscoe Beck (5stings) '96 Fender Jazz Bass Geddy Lee '99 Fender Jazz Bass Marcus Miller (μετά το 2000 αλλά δεν έχω ψάξει το πότε) Squier Jazz Bass fretless (Ινδονησία, vintage modified κλπ... ;D, Ποιος νοιάζεται για... ημερομηνίες; ;D) Prestige (7strings- Καναδέζικο, πιθανών τέλη '90 με αρχές 2000) Odyssey (5strings) '96 Vintage EST96 (Η τελευταία προσθήκη. Replica stingray, που αφού το «σουλούπωσα», παίζει και γράφει απίστευτα ;)) stomp Art Studio V3 TC Electronics Nova Repeater Βέβαια πολύ φοβάμαι ότι αυτή η λίστα θα μακρύνει... επικίνδυνα γιατί είμαι σε φάση πετάλο gas ;D Amp Fender BXR 25 (made in usa έτσι... όχι καμιά κινεζιά ;D ;D ;D. Για μελέτη, πρόβες και gigs με ηλεκτρονικά τύμπανα) Και εδώ θα μπω στα έξοδα, μόλις δω στις αγγελίες κάτι... γκαζάτο, του γούστου μου και φυσικά ελαφρύ ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ψιτ, μόλις αποφασίσεις να δώσεις τις Rockinger, σου έχω πελατάκια έτοιμα. ;D Χλωμότατο να τις δώσω (ειδικά τη strat...) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Με τα χέρια ;) ;) ;) ;D :) :) :) air μπάσο Θοδωρή?..... 8) 8) ;D Το λοιπόν, έχουμε και λέμε... ;D Basses Fender Precision '78 Fender Roscoe Beck (5stings) '96 Fender Jazz Bass Geddy Lee '99 Fender Jazz Bass Marcus Miller (μετά το 2000 αλλά δεν έχω ψάξει το πότε) Squier Jazz Bass fretless (Ινδονησία, vintage modified κλπ... ;D, Ποιος νοιάζεται για... ημερομηνίες; ;D) Prestige (7strings- Καναδέζικο, πιθανών τέλη '90 με αρχές 2000) Odyssey (5strings) '96 Vintage EST96 (Η τελευταία προσθήκη. Replica stingray, που αφού το «σουλούπωσα», παίζει και γράφει απίστευτα ;)) stomp Art Studio V3 TC Electronics Nova Repeater Βέβαια πολύ φοβάμαι ότι αυτή η λίστα θα μακρύνει... επικίνδυνα γιατί είμαι σε φάση πετάλο gas ;D Amp Fender BXR 25 (made in usa έτσι... όχι καμιά κινεζιά ;D ;D ;D. Για μελέτη, πρόβες και gigs με ηλεκτρονικά τύμπανα) Και εδώ θα μπω στα έξοδα, μόλις δω στις αγγελίες κάτι... γκαζάτο, του γούστου μου και φυσικά ελαφρύ ;D Παναγιά μου !! :P www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Παναγιά μου !! :P Τι...τι... ;D Αντί να μου πεις «φτου σου κοτζάμ μαντράχαλος που δεν έχεις ένα Rickenbacker»... ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Τι...τι... ;D Αντί να μου πεις «φτου σου κοτζάμ μαντράχαλος που δεν έχεις ένα Rickenbacker»... ;D αν είσαι ακόμα large...τέτοια εποχή.....καλές αγορές... ::) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 αν είσαι ακόμα large...τέτοια εποχή.....καλές αγορές... ::) Αχχχχχχχ αγαπητέ μου Korgius... large δεν είμαι... απλά, κόψε λίγο από εδώ, κόψε λίγο από εκεί... μπας και «παραμυθιάσω» το gas μου... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση