Προς το περιεχόμενο

Roland Rd700gx ή Rd300gx


birdou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους στο Forum. :)

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι μιάς και έιμαι ψιλοάσχετος με αυτά τα θέματα.

Θέλω να πάρω ενα δώρο στη γυναίκα μου για τα γεννέθλιά της.

Η γυναίκα μου είναι καθηγήτρια μουσικής με πτηχίο στο πιάνο και της αρέσει να κάθεται με τις ώρες να γράφει τραγουδάκια αλλά λόγω του οτι την πήραν αναπληρώτρια σε άλλη πολη δεν μπορεί πια  :(.

Έτσι σκέφτηκα να της πάρω ένα stage piano και θυμήθηκα που είχε δεί σε ένα γνωστό μας το Roland Rd 300gx και ενθουσιάστηκε με τον ήχο αλλά κυρίος με την αίσθηση των πλήκτρων.

Κοιτάζοντας λιγάκι παραπέρα βρήκα και το Rd700 gx το οποίο βέβαια βγαίνει πολύ ακριβό.

Οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτά τα δύο και αν αξίζει το Rd300gx σε σχέση με το 700gx μακροπρόθεσμα γιατί απο κάτι βιντεάκια οιυ είδα το 300gx φαινόταν πολύ παλιό σε σχέση με το 700gx. ???

Και για τα 2 θα ζοριστούμε οικονομικά οπότε θέλω αυτό που θα πάρω να μην το μετανιώσω στην πορεία και επειδή πιστεύω οταν παίρνεις κάτι, να παίρνεις κάτι καλό, θα ήθελα την γνώμη σας.

Ευχαριστώ πολύ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα απο μένα.Κοιτώντας τις διαφορές τους πιστέυω πως είναι αρκετές.Το θέμα είναι τι αποζητά ο καθένας απο ένα όργανο.Πχ το θέλετε για electric pianos? Η μόνο για τα πιάνα.Διότι το 700 έχει άλλη τεχνολογία στα τελευταία.Tην supernatural που πιστεύω ότι αξίζει.Ακόμα έχει και 2 υποδοχές για κάρτες επέκτασης ήχων.Στο 700 υπάρχει και arpeggiator.Γενικά αν το θέλετε μόνο για τα πιάνα πιστεύω πως το 300 είναι μια χαρά.Παρόλα αυτά αν χρειάζεστε και άλλους ήχους και επεκτασιμότητα ή ακόμα και κάποια χαρακτηριστικά synth, το 700 είναι αρκετά πιο εξελιγμένο.Αυτά τα λέω κοιτώντας τα specs.Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσει κάποιος που γνωρίζει απο αυτά τα όργανα προσωπικά.Ελπίζω να βοήθησα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου