Προς το περιεχόμενο

Τί κιθάρα να πάρω στον μικρό?? (400-500ευρώ)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  Καλησπέρα

 

  Θέλω να πάρω καινούργια κιθάρα στον μικρό μου αδερφό (14χρονών) εν όψει Χριστουγέννων, μιας και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι παρότι δεν έχει κλείσει έναν χρόνο που παίζει, το κατέχει το άθλημα ;D

 

  Του έδωσα πέρσυ μια Samick ''strat'' που βούτηξα από έναν ξάδερφο, αλλά η κιθάρα πλέον έχει το μαύρο της το χάλι και δεν ακουμπάω πλέον ούτε 10 σεντς πάνω της για επισκευές. Εγώ έχω 2 κιθάρες, αλλά τις έχω σαν τα μάτια μου και είναι λίγο ακριβές για την ηλικία του, να τις πηγαίνει σε πρόβες από 'δω κ από κει και να τις βαράει. Όταν μεγαλώσει και κατασταλάξει στο τι στυλ του αρέσει, ας πάρει μια που θέλει αυτός.

 

  ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για Squier-Harley Benton κ.τ.λ., θα ήθελα κάτι παραπάνω.

 

  Σκεφτόμουνα Epiphone LP Custom, που ξέρω ότι είναι αρκετά καλές κιθάρες για τα λεφτά τους:

http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_custom_black.htm

 

  Από την άλλη βλέπω ότι υπάρχουν και άλλες κιθάρες σε αυτή την τιμή πάνω κάτω, όπως  Jackson(πολύ μεταλλάδικες αυτές ρε παιδί μου όμως...) Ιbanez, ESP e.t.c. όπως αυτή

http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg350dx_egitarre_wh.htm

 

'Ομως από αυτές τις μάρκες είμαι άσχετος όσον αφορά την ποιότητα τους σε σχέση με τα λεφτά τους, γι' αυτό θέλω να ρωτήσω εσάς. Τί να του πάρω τελικά? Έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε σε αυτά τα λεφτά, ή epiphone με κλειστά τα μάτια?

 

  Σας ευχαριστώ προκαταβολικά  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

+1 για την ltd που προτεινε ο pan12

H epiphone ειναι επισης πολυ καλη κιθαρα

πολυ καλη λυση επισης αν θελεις να ξεφυγεις απο το στυλ les paul ειναι και αυτη http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=22327

Εγω για τον ανηψιο μου περυσι τα χριστουγεννα κατι τετοιο του εκανα δωρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριαστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, ακόμα δεν ξεκινήσαμε και έχουμε 2 κιθάρες που είναι και οι 2 πολύ όμορφες και η πρώτη καινούργια είναι πάνω του χιλιάρικου  ;D

 

Το θέμα είναι ότι είμαι από νησί (λάθος μου που δεν το διευκρίνισα :) ), και ειδικά η δεύτερη προσφορά είναι μόνο για Αθήνα. ΑλΛά και για την πρώτη παίδες πρέπει να μπαίνω σε διαδικασίες να ταξιδέψω,να γνωρίσω τον πωλητή να δοκιμάσω την κιθάρα κ.τ.λ. Αν ήμουν φοιτητής ακόμα, σίγουρα θα το έκανα, καθώς είχα αγόρασει κιθάρα από αγγελία noiz και είμαι ακόμα και σήμερα 100% ικανοποιημένος (τι ικανοποιημένος, ευτυχισμένος θα έλεγα  :D ).

 

Σας ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη ειναι ελαχιστα πανω απο το ανω ακρο τιμης αλλα νομιζω οτι αξιζει να της ριξεις μια ματια (οπως και ολες οσες προαναφερθηκαν φυσικα)

http://www.thomann.de/gr/godin_redline_hb_rf_nat_flamed.htm

 

 

Επισης θα εριχνα μια ματια και στις PRS

 

http://www.dv247.com/search/3041/2064/ProductPrice/Ascending/-/1/

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω ότι το value for money των ibanez τρωει τις epiphone για πρωινό :)

 

Επειδή είναι έφηβος, άρα ευσυγκίνητος :), κοίτα να του αποσπάσεις κάποια πληροφορία για το τι του αρέσει, αν π.χ. θέλει 44 τάστα και τρέμολο που να ανεβαίνει 17 ημιτόνια, μην του πάρεις λεσπολοειδές :). Όλοι οι ροκ σταρ δε λένε πως θέλανε στρατ και ο θείος οτυς τους πήρε τελε γιατί δεν ήξερε όταν ήταν μικροί; Θέλεις να σε μνημονεύει αρνητικά στις συνεντεύξεις του; :)

 

Αλήθεια τι παίζουν οι νέοι σήμερα; Όσοι έχουν γλυτώσει από το σύνδρομο "τρωω πλαστική τροφή και παιζω Playstation"; ;)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης θα εριχνα μια ματια και στις PRS

 

μια tremonti δεν θα με χάλαγε ούτε μένα πλάκα-πλάκα... ;D  να μια υποψήφια λοιπόν!

 

νομίζω ότι το value for money των ibanez τρωει τις epiphone για πρωινό Smiley

 

λες? Έχω ακούσει τα καλύτερα για τις epiphone γι'αυτή την κατηγορία χρημάτων... Φυσικά, όπως οι περισσότεροι, έτσι και ο μικρός μπήκε στη φάση και λόγω metal. Σου αντιστρέφω όμως το ερώτημά σου. Δεν είναι κρίμα να του πάρεις του πιτσιρικά μια σαν αυτή που προτείνει ο φίλος Gear Acquisition Sydrome, και μετά από κάποιο καιρό που θα ''ξεκαβλώσει'' λίγο με το ultra-super-duper-heavy metal ;D  να θέλει να παίξει μια σκατοροκιά ή μια σκατομπλουζιά, και να μην έχει το ωραίο epiphone λεσπόλι(και ψήνεται και για LP απ'ότι τον έκοψα)? H οποία παρεπιπτώντος μια χαρά παίζει και για μέταλ.. ;)

 

    Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, αλλά θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση. Αν θέλετε, μην μου ποστάρετε απλά κιθάρες από το thomann ή από άλλο site επειδή είναι μέσα στην τιμή που ζητάω. Τις έχω δει σχεδόν ΟΛΕΣ τις κιθάρες σε αυτή την τιμή στο thomann. Αν μου ποστάρετε μια κιθάρα από ένα οποιοδήποτε site, θα ήθελα να μου πείτε αν κατα την γνώμη σας έχει καλύτερο value for money από την epiphone ,και γιατί το πιστεύετε αυτό. Π.χ. ''εγώ φίλε σου προτείνω την τάδε esp, ibanez, κ.τ.λ. γιατί είναι πιο ποιοτική από την epiphone που λες, γι αυτόν και αυτόν τον λόγο''. Σας ευχαριστώ!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χελοου και απο εμενα.Λοιπον ειχα αυτο το θεματακι με το ξαδερφο.Η λυση ακουει στο ονομα schecter.Μια omen extreme ειναι οτι πρεπει και ερχεται και σεταρισμενη.Η' και καποια αλλη πιο ακριβη ισως :DΘα την λιωσει πραγματικα.Φοβερα οργανα,αρκετα ευελικτα αν και metal oriented.Μεχρι και σεταρισμενες ερχονται.Καλυτερα να αφησεις τις epiphone.Οπως εχω ακουσει πολλους να λενε και το ειδα και με τον κολλητο μου,καποιον που παιζει σοβαρα,αλλα δεν ειναι ακομα αρκετα μεγαλος(ξερεις με χερουκλες κλπ ;D) ειναι δυστυχως πολυ επιφοβες για τενοντιτιδα.Μην το ρισκαρεις καλυτερα για τον μερακλη αδερφο ;)Α...και up the hammers down the drummers ;D :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου