karozas76 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2009 ειναι ενα δειγμα απο τις ηχογραφησεις μου με το cubase και διαφορα vstis ακουω σχολια και επισημανσεις(αρνητικες θετικες)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπομονη σας blue_light.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Με ελαφρώς πιο "ατελή"/vintage ηχογράφηση και -λίγες- διορθωτικές κινήσεις στο παίξιμο της κιθάρας (κυρίως στην αρχή) θα μπορούσε να έρχεται απο την εποχή του In the skies/Peter Green! Nice! ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Καλή δουλειά. Εχω την εντύπωση όμως πως μέχρι και το πρώτο λεπτό είναι η lead λίγο μπροστά.Μετά στρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 tnx guys πολυ χρησιμες οι επισημανσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Ωραιο, πολυ ταξιδιαρικο ;) Πολυ καλη και η μιξη, πες λιγα λογια, αν θες, για το πως εγραψες κιθαρες και λοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
itasoulas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 ωραιος, αργοσυρτο και ταξιδιαρικο παιξιμο! http://www.myspace.com/johntasoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 χρησιμοποιησα το line 6 pod studio gx και την κιθαρα μου , μια les paul copy.Για μπασο το spectrasonics trillian,τυμπανα ezdrummer jazz expansion και πληκτρα απο το halion one tou cubase 5.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση