Infernalgr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 :) [flash=200,200] :) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο φίλε μου το απόλαυσα πραγματικά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Τι να σου πω τώρα ρε Στέλιο...ότι το παίξιμο είναι πεντακάθαρο και αψεγάδιαστο? Ότι η κιθάρα σου γαμεί? Σούπερ! Τα λέμε απόψε στο live, σε περιμένω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
O_Menelaos Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Φιλε το συγκεκριμενο τραγουδι του Andy Timmons δεν το χω ακουσει. Μπορω να σου πω ομως οτι μετα την εκτελεση σου, δεν θελω και να το ακουσω!! :) Πραγματικα παρα πολυ ωρεο παιξιμο, καλοδουλεμενο, και αυτο που μου κανε πιο πολυ εντυπωση, τα ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ σηκωματα σου!! Συνεχισε ετσι φιλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Respect !!! Πολυ καλος !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 δεν αφηνεις τις σαχρ λεογο και πανε παρε καμια φεντερ :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 δεν αφηνεις τις σαχρ λεογο και πανε παρε καμια φεντερ :o Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι Κωστα μου χεχε ;D :P Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση