Pashalis Drama Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Ξέρω πως ο συγκεκριμένος τρόπος σύνδεσης θεωρείται τελείως λάθος. Τον χρησημοποιώ εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που θέλω απο σας είναι να μου εξηγήσετε τι χάνω συνδέοντας κατευθείαν την κιθάρα μου στο line in της m-audio delta 1010lt και τι ακριβώς θα κερδίσω αγοράζοντας ένα usb audio interface με Hi-Z input. (σκέφτομαι να πάρω την edirol ua-25ex) Thanks! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Αν τα πας καλα με τα αγγλικα σου ριξε μια ματια εδω http://www.recordingreview.com/articles/blogs/86/The-Difference-Between-Line-Level-and-Hi-Z.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pashalis Drama Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 As a matter of fact i can read english quite well, so i think i 'll have a look... :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Then I guess you will find your answer in this link... and maybe you will revise your opinion,that this way of connection is completely wrong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pashalis Drama Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Indeed my friend... Your link as well as many other relative articles i read filled me with a lot of usefull information. I now know my connection is tottaly mistaken and to solve that i 'm going for e-mu 0202 usb if that tells you anything... Thanks anyway! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Ξεφύγαμε λίγο με τα αγγλικά? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pashalis Drama Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 hehehe... :p ok, πίσω στα Ελληνικά λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση