Προς το περιεχόμενο

Καμπίνα για Tubemeister


zeromancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους

 

Έτυχε και έγινα κάτοχος ενός H&K tubemeister 36 πριν λίγο καιρό. το θέμα είναι πως ο ενισχυτής μαραζώνει μιας και δεν έχω ασχοληθεί με το να του matchαρω κάποια καμπίνα. Όντας άσχετος με το θέμα κεφαλή-καμπίνα ( πάντα είχα combo λαμπάτους) έχετε να προτείνετε κάτι? ξέρω ότι είναι αμιγώς προσωπικό θέμα απλώς θα ήθελα κάποιες δοκιμασμένες προτάσεις και τι να αποφύγω.

ευχαριστώ πολύ όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι το πιο ασφαλές στοίχημα (όχι μόνο για την περίπτωσή σου) είναι να ξεκινάς από το "ταίρι" που προτείνει ο κατασκευαστής, και μόνο αν δοκιμαστεί και αποτύχει να μπεις σε περιπέτειες.

That said, έχεις δει/ακούσει/απορρίψει την 1x12 της Tubemeister σειράς;

 

Η "δοκιμασμένη" λύση σε αυτά τα ταιριάσματα είναι σχετική έννοια.

Και μια Hiwatt 4x12 με τα Fane της δοκιμασμένη λύση είναι... σου κάνει όμως;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για την απαντηση

δεν έχω δοκιμάσει καμία καμπίνα απλως ότι διαβασα για την H&K και τα διαφόρα reviews είχαν μέτριες κριτικές και το φοβήθηκα λίγο.

 

ξέρω ότι πρέπει να πάρω παραμάσχαλα τον ενισχυτή και να ψάξω αλλά δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να το κάνω μιας και μένω επαρχία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... απλως ότι διαβασα για την H&K και τα διαφόρα reviews είχαν μέτριες κριτικές

Mη ξεχνάς reviews γράφουν και αυτοί που ξέρουν μόνο το Em7sus4 παιγμένο με ανοιχτές χορδές.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, είμαι κάτοχος του grandmeister deluxe 40.

Ειναι βέβαια λιγο διαφορετικος ηχητικά σπο αυτόν που έχεις αλλα ξερω τη φιλοσοφια του ηχου αυτων των ενισχυτων.Εαν μένεις β.π μπορούμε να συναντηθούμε να ακούσεις την καμπίνα μου.Εχω μια orange ppc112 αλλα εχω βγάλει το V30 και εβαλα το Eminence Governor. Το v30 ηταν καλό αλλα λιγο σκληρο στα πριμομεσαια και ήθελε πολύ ενταση για να διορθωθεί λιγο.Το Governor ειναι πολυ ωραιο με τον ενισχυτη μου.Γενικα αυτοι οι ενισχυτες η παλια σειρα οχι τοσο η deluxe ειναι "σκληροι"ενισχυτες και πριμαριστοι οποτε θελουν dark ηχεια -καμπινες.Η καλυτερη καμπινα ειναι η hugges n kettner 2x12 η οποια γενικα ειναι τρομερη καμπινα αλλα ακριβη.Ταιριαζει γαντι στους ενισχυτες αυτους.Οχι ομως η 1Χ12 γιατι δεν εχει αρκετα μπασα με αποτελεσμα τα εντονα πριμα να βγσινουν παλι μπροστά. Σε αυτο βοηθαει το v30 που ειν3σι γενικά σκληρό ηχειο.Στη 2Χ12 εχει αλλο χαρακτήρα.

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω απόλυτα για το V30. Έχω τον tubemeister 18 με την 1χ12 καμπίνα της H&K και επιβεβαιώνω απόλυτα το σκληρό πριμομεσαίο που βγάζει.

Έχω δοκιμάσει τον ενισχυτή με διάφορες καμπίνες 2χ12 και 4χ12, και η καλύτερη για τα αυτιά μου και τη μουσική που παίζω ήταν η 2x12 marshall (1936 νομίζω φοράει το G12 της celestion).

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου