Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 ΑΞΙΟΣ. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Μπραβο ρε μαστορα,παρα πολυ καλο!!!!!! 8O 8O 8O 8O Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Aξεπέραστος!Πολύ ωραίες φράσεις και feeling φίλε μου!!! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Ευτυχώς που o delta66 ξέθαψε το thread και είχα και γω την ευκαιρία να το ακούσω :D Όντως πολύ ωραίες φράσεις, λίγο γλυκερό για τα γούστα μου αλλά όμορφο όπως και να ΄χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 διαβασμένος ο φίλος! +1 κι από 'μένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 A blast from the past!!.....οταν καποιος με τεχνικη και ταχυτητα τυχαινει να εχει και feeling, ιδου τα αποτελεσματα!!!...Το να τα εχεις ολα αυτα αυτοματα σε τοποθετει στην κατηγορια του "αξιοπροσεχτου"....αφηνεις αυτοματως πισω σου αυτο που ονομαζουμε "μετριοτητα"...θα ρωτησετε βεβαια:για να φτασω εκει χρειαζονται απειρες ωρες μελετης....Ναι η μελετη επιβαλλεται...απο μονη της ομως δεν αρκει....πρεπει να το εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marooned Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Αψογος φιλε μου. Πολυ εκφραστικο παιξιμο και ωραιο φρασιδι. Πολυ καλη δουλεια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Αυτά είναι! ΘΕΙΛΕΣ!!! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 thanks παίδες !! http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Πω πω... 8O Οι τρεμολιές δίνουν απίστευτο feeling στο κομμάτι... :D Εμένα μου θυμίζει πιο πολύ το Crying του Satriani παρά Gary Moore. Τε σπα, γαμάτο(ίσως ήθελε να το τραβήξεις λίγο ακόμα σε διάρκεια ή να του κάνεις μια αλλαγή...)!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση