auberg1ne Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα!Τσεκάρετε το video που έφτιαξα για τη μπάντα που παίζω (scab level) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Μου άρεσε το κομμάτι και το βίντεο είχε τη φάση του :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 8)..ομορφο στυλ ηχου και φωνητικων..καιτο video ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλο φιλε! Και το βιντεο και το κομματι! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Μου άρεσε το κομμάτι και το βίντεο είχε τη φάση του :) Μου άρεσε το βίντεο και το κομμάτι είχε τη φάση του. :D Σας αρέσουν οι Fishbone?. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
auberg1ne Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω για τα καλά λογια :) Μου άρεσε το βίντεο και το κομμάτι είχε τη φάση του. :D Σας αρέσουν οι Fishbone?. Μας έχουν ξαναρωτήσει για τους Fishbone και η αλήθεια ειναι οτι κανένας μας δεν άκουγε μεχρι τότε ;) Μπορείτε να τσεκάρετε τη δουλειά μας στο myspace http://www.myspace.com/scablevel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο Κλεάνθη, πολύ καλό! Ο μάγειρας ποιος είναι...; ;D (Θύμισε στο Μάκη όταν έχετε πρόβα ή θα είναι κάποιος στο studio, να με ειδοποιήσει κάποια στιγμή νωρίτερα γιατί θέλω να περάσω να πάρω τον ενισχυτή μου και δεν έχω κλειδιά...) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
auberg1ne Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Μπράβο Κλεάνθη, πολύ καλό! Ο μάγειρας ποιος είναι...; ;D Ευχαριστω man!.Ο μάγειρας ειναι ο μίκυς ο πρώην πληκτράς μάς :) (Απο βδομάδα θα είμαστε studio αρκετές μέρες.Θα επικοινωνήσουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Εξαιρετικο βιντεακι και ιδιαιτερο τραγουδι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2010 BRAVO. Πολυ μου αρεσε!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση