Προς το περιεχόμενο

emg 81x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετε! με ενδιαφερει να ανανεωσω λιγο τον ηχο μου χωρις δραματικες αλλαγες ομως...εχω μια ltd-mh400nt με emg 81-85...μπορω να χρησιμοποιησω τον νεο 81x σε συνδιασμο με τον παλιο 85...δεν θελω να παρω ολο το σετ λογω κοστους....τον χρησιμοποιει κανεις το μαγνητη? διαφορες με τον παλιο? μηπως αξιζει να παω και σε καποιο passive set πχ dimarzio x2n ?  ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πιστευω πως δεν αξιζει να το κανεις αυτο μιας και οι μαγνητες ειναι σχεδον ιδιοι,επισης εγω ειναι πιο πολυ του passive και θα σου προτεινα κατι σε seymour duncan.

Ελπιζω να βοηθησα.

Oι διαφορες είναι αυτες που περιγράφονται και στο site.Αλλες δεν είναι.Το χρωμα δεν αλλάζει αλλάζουν άλλα πραματα.Για μένα αξίζει αν κάνεις μια κιθάρα απο την αρχη.

Βάλε 2η μπαταρία δεν κοστιζει τιποτα.

never compromise tone for features....

Θα σου πω και εγώ που τους έκανα A-B test.Το ηχόχρωμα παραμένει ίδιο απλώς έχουν λίιιγο χαμηλότερο output ακούγονται καθαρότερα και ο ήχος αναπνέει περισσότερο.Δεν έχουν τόσο ενοχλητικά πριμομεσαία και το EQ τους είναι πιο στρωτό.Γενικότερα είναι όντως ένα επίπεδο πάνω.Αν δεν υπήρχαν θα σου λεγα Seymour και εγώ.Και το 18v mod καλό αλλά δεν κάνει θαύματα  ;) Θα έχεις λίγο περισσότερο headroom και ελάχιστα καλύτερα καθαρά.

Ο 85 σε bridge είναι εξίσου φανταστικός αν δεν θες να είναι πολύ επιθετικός ο ήχος σου όπως με τον 81.Η λατρεμένη θέση όμως είναι η neck  :D

Όχι δεν πουλάω EMG ;D

You are wrong f**ked and overatted...

σε ευχαριστω φιλε...με ψηνει ο 81χ...μπορω να τον βαλω χωρις να αλλαξω τιποτα απο την κιθαρα μου δηλαδη με τον παλιο 85 μαζι?

Θα σου πω και εγώ που τους έκανα A-B test.Το ηχόχρωμα παραμένει ίδιο απλώς έχουν λίιιγο χαμηλότερο output ακούγονται καθαρότερα και ο ήχος αναπνέει περισσότερο.Δεν έχουν τόσο ενοχλητικά πριμομεσαία και το EQ τους είναι πιο στρωτό.Γενικότερα είναι όντως ένα επίπεδο πάνω.Αν δεν υπήρχαν θα σου λεγα Seymour και εγώ.Και το 18v mod καλό αλλά δεν κάνει θαύματα  ;) Θα έχεις λίγο περισσότερο headroom και ελάχιστα καλύτερα καθαρά.

Ο 85 σε bridge είναι εξίσου φανταστικός ( ;D ) αν δεν θες να είναι πολύ επιθετικός ο ήχος σου όπως με τον 81.Η λατρεμένη θέση όμως είναι η neck  :D

Όχι δεν πουλάω EMG ;D

μήπως δοκίμασες και τον 85x?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου