qesh Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 εννοειτε φιλε μου. Αλλωστε η εκθεση φερνει παντοτε καλα αποτελεσματα για το μελλον και για τον καθενα μας. Εξ άλλου στα άλλα που εχεις ανεβάσει είναι γνωστό οτι "δεν παίζεσαι" ;) Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 για τοτε φιλε μου αυτα τα mp3..ηταν θησαυρος..νομιζα οτι ''ππωωωπππππωωωω τι εγραψα παλι''...τωρα μετα απο 12 χρονια..ειναι απλα παιχνιδια μουσικα...33 χρονων πλεον και εχω ακομαααα..... Σας ευχαριστω για την υπαρξη σας. :D ολοι σας ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Keep on doing it! Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε το concept πάνω σε αυτό το κομμάτι αλλά γούσταρα τους ρετρό ήχους και την όλη αισθητική. Επίσης θα προτιμούσα την φωνή λίγο χαμηλότερα. Άνετα πάντως θα μπορούσε να ντύσει μια αργή ερωτική σκηνή απο '80s sci-fi cult περιπέτεια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Αυτο που μου αρεσει σε σενα ειναι οτι εχεις χαρακτηρα σε αυτο που κανεις δινεις την προσωπική σου ταυτοτητα . Ουτε προσπαθησες να αντιγραψεις στο συγκεκριμενο τον bill withers και ταυτοχρονα εδωσες την αποψη σου . Τωρα αν πετυχε η δε πετυχε δε τρεχει τιποτα σημασία εχει οτι εχεις κατι να πεις . Οι portishead της δεκαετιας 80 χτυπάνε . Το "μπλουζ" ηταν πολυ καλο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση