Προς το περιεχόμενο

Οικονομική κρίση VS ...g.a.s.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΤΣΑΠΑΡΙ??? μινσ ουατ?

Τσαπαρι ρε,τροπος ψαρεματος με 7-8 αγκιστρια...

Ειναι καλο για κοπαδια σαφριδια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 38
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πάντως το να πάρεις μια Gibson ή μια Fender νομίζω οτι είναι καλύτερο απο το να έχεις τα λεφτά σου στην τράπεζα.

 

Γιατί αν πάμε σε δραχμές την πουλάς στο ebay και πέρνεις ευρώ ή λίρες που τότε θα έχουν μεγάλη αξία.

ασ το καηκε

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα... Άλλοι δεν έχουν να φάνε λόγω της κρίσης, οι περισσότεροι δε θα έχουμε να φάμε λόγω των νέων μέτρων και ο fendercustomshop κάνει άκρως επιτυχημένα αστειάκια, δεν μπορώ να πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

On second thought i realized that a master built strat and a 59 historic reissue les paul that i already own are more than enough for 90% of the guitarists among us and the financial crisis is above everything a great lesson to show us how to change our selves from homo commodious to more self contained.

 

 

 

 

συγγνώμη που το λέω έτσι ωμά, αλλά σοβαρολογείς ή μας δουλεύεις?

Παραπονιέσαι για gas με αυτές τις κιθάρες;;;;;Ρε παιδιά,δεν είναι σωματική ούτε νοητική στέρηση το gas -.- Όσο αγάπη κ αν έχεις για το όργανο μπορείς να το ελέγξεις!

Ημαρτον κύριε -.-

Έχω μία squire και μία jackson. Συνολικά 1000 ευρώ και οι δύο. Καθώς και κάποιον εξοπλισμό,αντε κοντά στο 500αρικο. Μου βγήκε η παναγία να τα πάρω. Δουλειά και σχολή (η ζωή δεν μου έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο XD). Το έκανα όχι λόγω του gas (φταίει λίγο κ αυτό) αλλά λόγο της αγάπης μου για την μουσική.

Αλλά αυτό που έστειλες πιστεύω ότι είναι απλά ανούσιο!

Δλδ να το στείλει κάποιος που γουστάρει τα όργανα κ έχει μία κατεστραμμένη yamaha κ έναν 5watt gorilla ενισχυτή,να πω πάει στα κομμάτια. Αλλά με 2 τέτοια όργανα είναι σαν να λες "ντάξει εγώ τα έχω, δεν με αγγίζει να μην πάρω άλλη κιθάρα" ε όχι ρε παιδιά!

Πραγματικά να τονίσω ότι δεν είναι ούτε προσωπική επίθεση ούτε τπτ (ούτε καν σε ξέρω ^_^) απλά είμαι σε φάση "ε όχι ρε γαμώτο"....

Είναι κρίμα! Μακάρι να είχα την οικονομική ευχέρεια να πάρω όχι 30,αλλά άλλες 2 κιθάρες. Όχι γιατί έχω gas. Απλά γτ άλλους πειραματισμούς κάνεις με μία jackson,άλλους με μία strat,άλλες με μία explorer κ άλλες με μία 7χορδη.

Συγγνώμη αν φαίνομαι νευριασμένος ,ξαναλέω δεν έχω τπτ με κανέναν. Απλά μην κάνετε τέτοια σε μας τους νέους γτ εγώ το είδα σε φάση "έχω 1 lamborgini diablo και μια ferrari testarossa κ περνάω μπροστά από τις αντιπροσωπείες κ δεν μπορώ να πάρω άλλη" ενώ υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν κ αυτοί τα αμάξια αλλά έχουν όμως ένα απλό Ηyundai (ελπίζω να μην είναι πολύ ατυχές το παράδειγμα :) )

Guitarist in training

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χάρηκα που 9/10 κατάλαβαν το χιουμοριστικό πνεύμα.

 

Στους φίλους που δεν με ξέρουν και με γνωρίζουν (όχι και τόσο καλά) μέσα από εδώ να αναφέρω ότι είμαι υπάλληλος μηχανικός και όχι πλούσιος όπως ίσως πιστεύουν και κάποιοι ιδιοκτήτες κιθαροκαταστημάτων αλλά και αρκετοί εδώ μέσα κυρίως λόγω παρορμητισμού και απεγνωσμένων αγοραπωλησιών κατά καιρούς.

 

πριν 6 χρόνια πούλησα όλο μου τον homestudio εξοπλισμό για να δημιουργήσω παιδικό δωμάτιο για την κόρη μου που γεννήθηκε τότε (μηχανήματα που μάζευα κομμάτι κομμάτι για 14 χρόνια περίπου (από φοιτητής) στη θΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ),

 

Το ποσό που μαζεύτηκε ήταν αρκετά μεγάλο για να κάνω μερικές αγορές αλλά και αρκετές σπατάλες αργότερα σε επιπρόσθετες αγοραπωλησίες μέχρι να καταλήξω επι τέλους στις 2 κιθάρες που έχω τώρα.

 

είμαι αγωνιστής και δεν ντρέπομαι για τίποτα

 

Το G.A.S. φίλε Steve B δεν έχει να κάνει με το τι , πόσες και ποιας τιμής κιθάρες έχει ο καθένας...

δεν παίρνουν μόνο οι φτωχοί της Ομόνοιας πρέζα....απλά αυτούς βλέπουμε.

Στην ηλικία σου είχα κι εγώ μια squire...(και όχι και μια jackson )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε fendercustomshop, νομίζω ότι κανείς δεν είπε ότι είναι κακό να έχεις πανάκριβα όργανα από τη στιγμή που τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, ούτε λέει κανείς ότι δεν δούλεψες για αυτά. Και μπράβο σου και να χαίρεσαι όσα έχεις μοχθήσει να αποκτήσεις.

 

Ας παραδεχτούμε όμως ότι αυτές οι αγορές δύσκολα γίνονται από έναν άνθρωπο που κυμαίνεται στο μέσο βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας ή κάτω από αυτό. Αμφιβάλλω πολύ ότι ένας μέσος εργαζόμενος με οικογένεια θα έχει περιθώριο κάποια στιγμή στη ζωή του να ξοδέψει 6 χιλιάρικα για κιθάρες και τα ανάλογα για ενισχυτές και εφφέ, συν κάποια ποσά χασούρας μεταξύ των αγοραπωλησιών εξοπλισμού.

 

Προφανώς δεν ξέρω τη δική σου οικονομική κατάσταση και ειλικρινά δεν είναι δική μου δουλειά να την ξέρω. Καταλαβαίνεις όμως ότι αν κρίνουμε από τις κιθάρες σου... μάλλον καλή πρέπει να είναι! Διαφορετικά θα έμενες να κοιτάς τις σελίδες των περιοδικών όπως κάνουν οι περισσότεροι. ;)

 

Και κάτι τελευταίο:

 

δεν παίρνουν μόνο οι φτωχοί της Ομόνοιας πρέζα....απλά αυτούς βλέπουμε.

Καλό θα ήταν να μην εξισώνουμε όσα συζητάμε (ουσιαστικά το χόμπι και την τάβλα μας) με τον εξευτελισμό και τις καταστάσεις ζωής και θανάτου που ζουν σε καθημερινή βάση οι τοξικομανείς. Γνωρίζω ότι μιλάς μεταφορικά, επισημαίνω όμως ότι η μεταφορά δεν ήταν πετυχημένη εν προκειμένω.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου