timepasser Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο μουσικό eshop του εξωτερικού, από το οποίο αγόρασε και έμεινε ευχαριστημένος?? Κατα προτίμηση εντός Ευρώπης για να γλυτώσω τυχον τελωνεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 www.thomann.de Κάνε search στο Forum και πίστεψέ με θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ αναφορές για τον Thomann (γνωστός και ως "Θωμάς" :lol: :lol: ) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 http://www.music-store.de/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
timepasser Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Σχετικά με το music store έχω την εντύπωση πως δεν εξυπηρετεί πλέον Ελλάδα...Στα μενού εγγραφής και παραγγελίας δεν υπάρχει η πατρίδα μας :( :( Σχετικά τώρα με τον "Θωμά" και το musik-productiv, θυμάται κανείς να μου πει πόσες περίπου μέρες έκανε να έρθει η παραγγελία σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 "Which Countries do you deliver ? Basically we deliver World Wide. Please note that some Brands in our Onlineshop are not permited for Export outside the EU on the basis of agreements with our distibutors." Πάντως δεν έχω κάνει αγορές από εκεί πρόσφατα. Από τόμαν η παραγγελία κάνει πάνω από 20 ημέρες, κυρίως λόγω ελτα. Το μιούζικ στοουρ έστελνε με ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Όλοι μπορούν να στείλουν με κούριερ αν τους το ζητήσεις. Οι παραγγελίες μου από Thomann κάνουν συνήθως 8-12 μέρες (όχι εργάσιμες) με κανονικό ταχυδρομείο. nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 ...Από τόμαν η παραγγελία κάνει πάνω από 20 ημέρες' date=' κυρίως λόγω ελτα....[/quote'] Όχι Flipper πολύ λιγότερο, γύρω στο 8ήμερο το συνηστώ σχεδόν ανεπιφύλακτα... Στου Θωμά το μαγαζί.... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Kαι για μένα 8ήμερο θα ήταν αν τα ελτα δεν χρειαζόντουσαν 15 ημέρες από την ημερομηνία αφίξης για να στείλουν την ειδοποίηση σπίτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ που μένω Γιάννενα, λαμβάνω σε 15 μέρες περίπου. Σε αυτό δεν μετράει ο χρόνος που κάνουν τα ΕΛΤΑ να στείλουν το ειδοποιητήριο. Κι αυτό γιατί μόλις ...πλησιάζουν οι μέρες να έρθει το δέμα, τους τα πρήζω καθημερινά με τηλεφωνήματα, οπότε η ειδοποίηση δεν προλαβαίνει ΚΑΝ να σταλεί σπίτι μου :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Εχω παραγγείλει επανηλειμένα απο dv247.com. Αψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση