InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Αν μπορέσει κανείς ας προσθέσει κιθαρίτσα στο song μου ;D Κάποια σημεία του πιάνου που κρατά το background θα αφαιρεθούν με την προσθήκη της κιθάρας. :) magdusia.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosXVIII Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 δλδ θέλεις κάποιον να σου γράψει ότι παίζει το πιάνο σε κιθάρα??? http://www.youtube.com/user/manosXVIII Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Όχι, καμιά σχέση :) εννοώ ότι αφού μπει η κιθάρα θα βγάλω το backing piano από σημεία του song. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβα τί ακριβώς ήθελες αλλά επιχείρησα να παίξω ένα σόλο αρχίζοντας στο 2:13. magdousia-1rst_solo_attempt.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Έχω μείνει άφωνος! Έδωσες ένα τόνο στο τραγούδι που δεν είχα φανταστεί... :o Σε ευχαριστώ!!! Βασικά αυτό είναι που ήθελα, ένα σόλο σε εκείνο το σημείο και ίσως μια ρυθμική κιθάρα σε διάφορα σημεία του τραγουδιού για να σπάει η μονοτονία του πιάνου που κρατάει τα ακόρντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Χαίρομαι που σου άρεσε... Ήταν κυριολεκτικά το 1ο take. ..κι επειδή δεν ήθελα να ανάψω τον ενισχυτή (λόγω υπερβολικής ζέστης, τον έχω πλάτη και είναι λαμπάτος...) έγραψα με ένα πεταλάκι καρφί στην κάρτα και cabinet simulation. Για το ποσό της πληρωμής μου θα συζητήσουμε μέσω πμ... :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Πολύ ωραίο το κομμάτι φλοϋδίζοντων επιρροών. Εξαιρετικό και το σόλο του longshadow βεβαίως. Η φωνή θέλει φτιάξιμο σε 2-3 σημεία μόνο. Χρησιμοποίησες κάποιο pitch shifter ή κάποιο τέτοιο εφέ; Αν ναι, θέλει λίγο πιο διακριτική παρέμβαση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Καλημέρα φίλε Jazzjoker, χαίρομαι που σου άρεσε το κομμάτι. Δε χρησιμοποιώ pitch shifter, είναι τραγουδισμένο 2 φορές από εμένα και θέλει όντως διορθώσεις σε μερικά σημεία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Έβαλα μια απλή ρυθμική κιθάρα αλλά όχι προκειμένου να αντικαταστήσει το πιανάκι. Στη θέση σου δε θα το πείραζα, δείνει χαρακτήρα στο κομμάτι. magdusia-1.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2010 Σε υπερευχαριστώ φίλε JazzJoker!!! ;D ;D ;D ;D Ακούγεται σαν τραγούδι επιτέλους :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση