Stinky Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Εδω και κατι βδομαδες εχω λιωσει αυτα τα κομματια και ειπα να τα μοιραστω μαζι σας Το πρωτο ειναι το Nightrider απο τους Horizont που ερχονται απο τη Σουηδια. Horisont - Nightrider Kαι το δευτερο απο τους Lucifer's Friend Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Για τους Γερμανούς δεν τίθεται θέμα είναι γνωστοί στην Ελλάδα και μάλιστα δίσκοι τους έχουν τυπωθεί και από ελληνικές εταιρείες (π.χ. Banquet κ.α.). Ότι θα υπήρχε άνθρωπος στο Noiz που θα ποστάρηζε τους HorizonT (της δεκαετίας του '70, γιατί νομίζω υπάρχουν και άλλοι) δεν το περίμενα. Πάντως τον δίσκο τους δεν τον έχω δει ποτέ στη Σουηδία. Θα ξαναψάξω πάλι φέτος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 http://metalcaravans.blogspot.com/search/label/Horizont Με βάλατε και έψαξα. Αυτοί είναι οι καινούργιοι (άσχετο αν ο ήχος τους παραπέμπει στα '70'ς). Οι παλιοί παίζουν prog και ηχογράφησαν 1 ή 2 δίσκους τη δεκαετία του '70, και αυτούς δεν έχω δει ποτέ. Οι καινούργιοι ηχογραφούν στην εταιρεία Record Heaven και νομίζω εύκολα κάποιος μπορεί να βρει το cd τους. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Nαι οι Horizont αυτοι τουλαχιστον ειναι σχετικα φρεσκιοι. Δεν ηξερα οτι υπηρχε και αλλη μπαντα με αυτο το ονομα. Δεν ξερω εχω σκαλωσει ασχημα με το συγκεκριμενο ασμα.... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2010 http://www.progarchives.com/artist.asp?id=2020 Πρέπει όμως να υπάρχουν και Ρώσοι μ' αυτό τ' όνομα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Ωραια κομματια ειδικα το 2ο.Και το 1ο φοβερο αλλα μου θυμιζει πολυ UFO... never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Οι νέοι λέγονται HoriSont. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisffff Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2010 Το πρώτο μου θυμίζει πολύ το doctor doctor των ufo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση