Προς το περιεχόμενο

Κονσόλα ή DAW ?


largo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα σε analog mixer και daw για ηχογράφηση, υπάρχουν κάποιες πρακτικές λειτουργίες ή ευκολίες που θα μας έσπρωχναν  να επιλέξουμε το αναλογικό mixer ? Ποιες είναι οι διαφορές π.χ. οταν γράφουμε τύμπανα ?

 

Δεν ρωτάω για διαφορές ήχου ανάμεσα στα δυο. Ρωτάω για τρόπο λειτουργείας, που ίσως είναι κάτι που αγνοώ. Έψαξα για σχετικό post αλλά δε βρήκα κάτι.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderator

Η ταχυτητα με την οποια μπορεις να δουλεψεις πανω σε μια κονσολα ( ειδικα μεγαλου  format) δεν συγκρινεται  με τιποτα αλλο. συνδιασμενη με  patchbay, η επιλογες δρομολογησης ειναι απειρες.

www.unrealstudioz.com

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ερώτημα είναι λίγο γενικό γιατί τίθενται υποερωτήματα όπως τι κονσόλα? αν όχι κονσόλα τι προενισχυτές? τι μετατροπείς και πάει λέγοντας. Η απάντηση εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες για να πεις με σιγουριά ή το ένα ή το άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο συγκεκριμένο που ρωτάς δεν νομίζω ότι η κονσόλα υπερτερεί σε ευκολία σε σχέση με την χρήση προενισχυτών.

Αν μιλάμε σε σχέση με μια κάρτα ήχου που έχει ενσωματωμένους προενισχυτές χωρίς Inserts, τότε η ευκολία της κονσόλας είναι ότι σου παρέχει την δυνατότητα να έχεις πέρα από το eq της, και την δυνατότητα να παρεμβάλεις outboard εξοπλισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου