argytar Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 ;D Το διόρθωσα... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 :o Άς την κιθάρα κάτω βρε αθεόφοβε! ;D Μια χαρά είναι η κιθάρα σου. Bigsby έχεις στην Gretsch. Ήδη είναι στο δρόμο... θα το δοκιμάσω πρώτα κι αν δε μου κάθεται οπτικά θα δούμε τι θα το κάνω... Ετοιμάζω esquire οπότε η τέλε με bigsby θα ναι...λοκούμι (έχω αναφέρει ότι είναι το αγαπημένο μου βιμπράτο??) Το χω βάλει και στην SG μου με vibramate και δεν έχει ξαναβγεί καλύτερα να το ΄χα βιδώσει κατευθείαν στο σώμα!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Παντα μου αρεσε το σχημα της tel;ecaster αλλα παντοτε συχαινομουν τους αθλιους μαγνητες και την αθλια αισθητικη της. Anyway, κατασκευαζω μια ιδια με του Steve Carpenter( δεν την κατασκευαζει η ESP για μενα εννοειται) η οποια ειναι απλα κουκλαρα! Τα χαρακτηριστικα της ειναι Σωμα Alder maple neck, ebony ταστιερα EMG μαγνηtες Φωτογραφιες οταν τελειωσει.Προς το παρων Να μια ιδεα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Παντα μου αρεσε το σχημα της tel;ecaster αλλα παντοτε συχαινομουν την αθλια αισθητικη της. δεν ειναι το ιδιο? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 αλλα παντοτε συχαινομουν τους αθλιους μαγνητες για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ EMG μαγνηtες ;D ;D και την αθλια αισθητικη της. Ενω αυτο το ...πραμα ειναι... το....κουκλακι... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εμένα αυτό που με χαλούσε πάντα στις τέλε ηταν το headstock. Μου θύμιζε τα άκρα παιδιών που γεννήθηκαν μετά τη χρήση θαλιδομίδης από τις μητέρες. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Εμένα αυτό που με χαλούσε πάντα στις τέλε ηταν το headstock. Μου θύμιζε τα άκρα παιδιών που γεννήθηκαν μετά τη χρήση θαλιδομίδης από τις μητέρες. E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;D και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D +1 ;D ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 δεν ειναι το ιδιο? Εννοω μαγνητες/bridge/ηχος για αυτο και εβαλες ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ;D ;D Ενω αυτο το ...πραμα ειναι... το....κουκλακι... ;D ;D Φυσικα, και εχει ολα οσα λειπουν σε μια κοινη telecaster. Kαι το σημεντικοτερο...ΠΑΙΖΕΙΣ METAL(!!) σε οτι κουρδισμα γουσταρεις και με αφθονο sustain..! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 E ενταξει, ο Leo ειδε το ..... λαθος του και το διορθωσε μετα στην STRAT ;D και ακομη περισσοτερο στα 70's (BIG headstock) ;D Εγώ το πιστεύω αυτό. Για να έβαλε κιόλας σε όλες τις άλλες κιθάρες που παρήγαγε strat style headstock :D Πάντως προσωπικά οι τελε με cbs headstock μου φαίνονται πιο ωραίες από τις κλασικές π.χ. http://www.johnchapmanmusiced.com/wp-content/uploads/guitar02.jpg ,αλλά δεν ξέρω απ την άλλη σκέφτομαι ότι φαίνεται επιτηδευμένα alternative. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση