marathon Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ από τον ΑηΒασίλη ελπίζω να μου φέρει * μυαλό * ανέχεια * υπομονή * αυτάρκεια * έστω λίγο ταλέντο Άγιος είναι...όχι μάγος... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 ...όχι μάγος... Αυτό το χω. Τα άλλα θέλω..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 εμένα θα αργήσει ένα μήνα αλλααααααααα ;D ;D ;D ;D θα μου φέρει ένα γιο που θα συμπληρώσει τη μπάντα του lgbesios ... αλλα λίγο υπομονή μέχρι να του μάθω κιθάρα :D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Στο γράμμα μου ζήτησα αυτό για τη γυναίκα μου κι εμένα :) (στην υποσημείωση ζήτησα και μια 335) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα ελπίζω να μου φέρει Live... ΠΟΛΛΑ LIVE!!! Αλλιώς με βλέπω να συμβιβάζομαι με ένα τουμπελέκι, ένα ταμπουρά και ένα P bass... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Αλλιώς με βλέπω να συμβιβάζομαι με ένα τουμπελέκι, ένα ταμπουρά και ένα P bass... ααα μόνο? ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Στο γράμμα μου ζήτησα αυτό για τη γυναίκα μου κι εμένα :) (στην υποσημείωση ζήτησα και μια 335) στο εύχομαι ολόψυχα :) ..... προσοχή : μέρα παρά μέρα θέλει αλλά εντατικά :P και όχι άγχος ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 ααα μόνο? ;D ;D ;D Έ όλοι λέτε για τα παιδιά σας!! Εγώ τι να κάνω? Κάπως πρέπει να βολευτώ το παιδί!!! Καθότι για παιδί είμαι μικρός ακόμα!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ του ζήτησα: 1 μάδερι maple 1 -''- καρυδιά 1 -''- ash 1 -''- έβενο και ένα μικρό ενισχυτή για το σπίτι (Fender Mustang II 40Watt) Μήπως ζήτησα πολλά? ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 στο εύχομαι ολόψυχα :) ..... προσοχή : μέρα παρά μέρα θέλει αλλά εντατικά :P και όχι άγχος ;) +1000 ….Βγάλε και τον σύντροφο απο το avatar ;D Π@τ@ν@ C.I.A. 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση