korman709 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 σε ποια σελιδα ειναι το σχεδιο ρε παιδια?αν ξερει καποιος να μου πει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον,το στερεοφωνικο τζακ εχει 4 επαφες,και το μονο εχει 3...ποιες επαφες χρησιμοποιω στ καθενα?παρακαλω για αμμεση απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον,το στερεοφωνικο τζακ εχει 4 επαφες,και το μονο εχει 3...ποιες επαφες χρησιμοποιω στ καθενα?παρακαλω για αμμεση απαντηση. Την γείωση στην γείωση το σήμα στο καρφάκι μετά την μόνωση του καρφιού (με κόκκινο)και την γείωση της μπαταρίας στην άλλη αγκίδα του jack την πιό κοντή. Όταν θα βάζεις το καρφί σου θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως την εικόνα ;) Θα χρεισημοποιήσεις το πολύμετρο(μπίπερ) για να βρεις πια επαφή κάνει για μια ακίδα που θέλεις π,χ στην εικόνα η κόκκινη επαφή(με την τρύπα που βάζεις το καλώδιο)είναι για την κόκκινη ακίδα (που ακουμπάει το καρφί) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 ok,το γνωριζω αυτο,που ειναι για την εισοδο,για την εξοδο ποια ειναι η συνδεσμολογια?σε ποιες ακιδες? υ.γ το μονο τζακ ειναι =εισδος το στερεο το εχω σε εξοδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 καποιος να μου απαντησει? ειναι μεγαλη αναγκη...απο τις 11 το πρωι βασανιζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2013 καποιος να μου απαντησει? ειναι μεγαλη αναγκη...απο τις 11 το πρωι βασανιζομαι... Το in και out είναι πάντοτε σήμα αυτό με το κόκκινο δηλ, δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 εβγαλα ακρη με τα βυσματα,το θεμα ειναι οτι δεν εχω παραμορφωση και η ενταση χαμηλωνει πολυ οταν το ανοιγω.που εχω κανει λαθος? οποιος γνωριζει ας με βοηθησει παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 ένωσε αναποδα το ποτεσιομετρο , μαλον αυτο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 το εκανα δεν ειναι αυτο...το θεμα ειναι οτι δεν εχω καθολου παραμορφωση παρα μονο μικρη ενταση...τι διαολο... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση