trolley Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Αυτή τη φορά σας βρήκα κάτι πραγματικά ενδιαφέρον. Μία ραδιοφωνική συνέντευξη της Clare Torry (ή Claire Torry). Αυτή είναι η γυναίκα (κοπέλα τότε) που έχει κάνει τα φωνητικά στο κομάτι "The Great Gig In The Sky" από το Dark Side Of The Moon των Pink Floyd. Η συνέντευξη που θα ακούσετε, δόθηκε σε ένα βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό επ' αφορμήν της λήξης μίας δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στην Torry και τους Pink Floyd, καθώς αυτή διεκδίκησε δικαιώματα συν-συνθέτη για το The Great Gig In The Sky - διαμάχη που έληξε υπέρ της, παρά το γεγονός ότι είναι δεσμευμένη να μην αποκαλύψει το πραγματικό ποσό που της δόθηκε. Στην συνέντευξη, η Τόρυ εξηγεί τις συνθήκες που οδήγησαν στην τελική διαμόρφωση του The Great Gig In The Sky, το είδος των πρωτοβουλιών που αφέθηκαν απολύτως σε αυτήν, το ότι η ιδέα για τα φωνητικά ήταν του Waters, την αντίληψη που είχαν οι Floyd για το ποια ήταν η θεματολογία των τραγουδιών εκείνης της περιόδου και το ότι η ίδια πλέον δεν τραγουδά (παρά μόνο στο σουπερμάρκετ, όπως λέει) καθώς μπούχτισε με αυτή την ιστορία. Όπως λέει " αφού βγήκα από το στούντιο πήγα για φαγητό με ένα φίλο μου και του είπα ότι αμφιβάλω για το αν αυτό το πράγμα θα δει ποτέ το φως της ημέρας", αλλά όπως όλοι ξέρουμε, έκανε λάθος. Ιδού η συνέντευξη λοιπόν: Συνέντευξη ... και αν θέλετε να δείτε και μία φωτογραφία της (καθώς το ξέρω ότι είσαστε ματάκηδες) ιδού: Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Όοοοοχι eye, όχι τωρινή φωτογραφία, παλιά θέλουμε τότε που ήτανε κοπέλα... :lol: +1000 για τη συνέντευξη. Πολύ ενδιαφέρουσα. Η καημένη τότε δεν είχε ιδέα τι ακριβώς έκανε... Σίγουρα λίγο αργά το θυμήθηκε αλλά δίκαια πληρώθηκε εννοείται. http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Εδώ δεν τα έδεινε ο ένας στον άλλον θα τα δίνανε σ'αυτήν? Πάλι καλά που δεν κράτησαν τα o baby baby yeah! Προσωπικά μου άρεσε πάντα η live έκδοση από το pulse περισσότερο! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Μιας και μίλησες για Pulse: ¶ντε και μια πιο παλιά: (είναι η αριστερή) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Μιας και πιάσαμε την συζήτηση για floyd, ρε σεις είδατε την εμφάνιση στο live8? Εγώ την είδα τις προάλλες ξανά και απογοητεύτηκα με τον roger waters. Απορώ πως θα μας κάνει 3ωρο live το καλοκαίρι όταν δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει 1 τραγούδι! Βέβαια επειδή είναι και λίγο καλόπαιδο μπορεί και το όλο στυλάκι του στο live8 να ήταν στημένο αλλά εγώ πάντως απογοητεύτηκα μαζί του! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Απορώ πως θα μας κάνει 3ωρο live το καλοκαίρι όταν δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει 1 τραγούδι! -1000 Δεν πάμε για να τον δούμε να τα σπάει αλλά για αυτό που ήταν, είναι και θα είναι - ένας θρύλος!!!!!!!!! http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexd Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Παιδια, αν και μεγαλος fan των Floyd και του Waters, την αποψη 'ο ταδε εχει γραψει ιστορια και θα τον δω live κι ας ειναι 80 χρονων σε αναπηρικο καροτσακι' δεν μπορω να την δεχτω για κανεναν. Στον Waters το καλοκαιρι θα παω αν τα καταφερω -και λογικα θα ανατριχιασω με το που θα τον δω- αλλα σιγουρα θα εχω απαιτησεις και για μια καλη εμφανιση. Βασικα η συζητηση μου θυμιζει το live των Sabbath - στο οποιο για να ειμαι ειλικρινεις δεν πηγα, οποτε τα παρακατω τα γραφω με καθε επιφυλαξη-, οπου ολοι τους αποθεωναν για ενα live μιαμισης ωρας, οπου ο Ozzy στα δυο τελευταια κομματια δεν μπορουσε καν να τραγουδησει -απ'οσο εμαθα ολα αυτα-. Τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ηρωες του παρελθοντος καποια στιγμη γερνανε, που σημαινει οτι απλα δεν ειναι πλεον αυτο που καποτε ηταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Μιας και πιάσαμε την συζήτηση για floyd' date=' ρε σεις είδατε την εμφάνιση στο live8? Εγώ την είδα τις προάλλες ξανά και απογοητεύτηκα με τον roger waters. Απορώ πως θα μας κάνει 3ωρο live το καλοκαίρι όταν δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει 1 τραγούδι! Βέβαια επειδή είναι και λίγο καλόπαιδο μπορεί και το όλο στυλάκι του στο live8 να ήταν στημένο αλλά εγώ πάντως απογοητεύτηκα μαζί του![/quote'] Καποιοι "καλλιτεχνες" (μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου) εχουν με τη προσφορα τους και το μεγεθος της ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην χρειαζεται να ειναι παντα στον τονο, να παιζουν παντα τις σωστες νοτες, να ειναι γενικα και ειδικα παντα στο 100%. Για μενα πρωτος σε αυτο το κλειστο κλαμπ ειναι ο Waters .....και μονο η παρουσια του στη σκηνη μου αρκει :) :) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά είστε σοβαροί ???? έχετε δει το DVD in the flesh 2000 ? Δείτε το και μετά πείτε μου για το κατα ποσο ο Waters θα αξίζει ή όχι...στο live8 ήταν άλλη φάση...χωρίς πρόβες και με έντονη συναισθηματική φόρτιση από μέρους του...δεν βλέπατε που έτρεμε η φωνή του ?? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση