odis13 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Σκαλωσα με το Guile's Theme a la Henderson :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Επίσης για όσους αρέσκονται στο μοντέρνο μέταλ το πρόσφατο trivium είναι ΔΙΣΚΑΡΑ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Σκαλωσα με το Guile's Theme a la Henderson :-X Κι εγώ, και άσχημα μάλιστα! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Το θυμήθηκα χθές :P και είπα να το ακούσω ;D σήμερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 H αγαπημένη μου Ελληνική μπάντα και ο Gus στο δικό μου κιθαριστικό top.5. https://www.youtube.com/watch?v=QWQh3zj3iPA More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Πανέμορφο κομμάτι! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 H αγαπημένη μου Ελληνική μπάντα και ο Gus στο δικό μου κιθαριστικό top.5. https://www.youtube.com/watch?v=QWQh3zj3iPA Η εισαγωγική μελωδία παίζει και να είναι από τις τοπ 10 μελωδίες τα τελευταία 10 χρόνια στο είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Πανέμορφο κομμάτι! Μ' έσκισες Bill-άρε. Άκουσε κι αυτό! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2014 Η εισαγωγική μελωδία παίζει και να είναι από τις τοπ 10 μελωδίες τα τελευταία 10 χρόνια στο είδος. Είναι καταπληκτικός δίσκος το Allegiance,γενικά οι Firewind έχουν γράψει αρκετά από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Μ' έσκισες Bill-άρε. Άκουσε κι αυτό! Άρχισα να ακούω Shawn Lane επειδή ήταν μια από τις κυριότερες επιρροές του Buckethead,ο οποίος είναι και η κυριότερη επιρροή μου στην κιθάρα.Μαγικός ο Lane και κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις