Προς το περιεχόμενο

Περι αρχείων nrg?


problematic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!! Ένας παραγωγός απο την Σερβία έχει στείλει σε έναν φίλο εναν σκληρό 40GB γεμάτο αρχεία .nrg τα οποία όπως λέει περιέχουν trance samples που έχει φτιάξει αυτός. Μετά απο αναζήτηση στον γούγλη βρήκα οτι είναι iso αρχεία του nero.... άλλοι λένε οτι χρειάζομαι προγραμμα αποσυμπιεσης που να υποστηρίζει αυτή την μορφή αρχείων. Ξέρεις κανείς κάτι περισσότερο που θα με βοηθίσει να τα ανοίξω? Δοκίμασα και το iso buster αλλα δεν έκανα δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς είτε να τα γράψεις κανονικά με το Nero σε CD (θα επιλέξεις Burn Image) ή να τα ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα όπως το Alcohol 120% που είπε ο ESP1982 ή το Daemon Tools που "ξεγελάνε" το PC και δημιουργούν virtual CD ROMS ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομιζω οτι αν εγκαταστησεις ενα προγραμμα που να εχει virtual drive(p.x. cl0ne cd ...) θα λυσεις το προβλημα σου.προσπαθησες με το virtual drive του alcohol που σου προτειναν???..επισης ισως να μπορεις να τα ανοιξεις ακομα πιο ευκολα με την τελευταια εκδοση του winrar..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου