lgbesios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Από τα μέσα των 80s και για μια δεκαετία δισκογραφικά ενεργοί (υπάρχουν μέχρι σήμερα) μια από τις καλύτερες για μένα βρετανικές μπάντες της τότε ονομαζόμενης ''altrernative rock'' σκηνής Κυρίες και Κύριοι the Godfathers Ψάχνοντας στο site τους βρήκα αυτο : 20 χρόνια πριν ...πως περνάνε τα ρημάδια rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 20 χρόνια πριν ...πως περνάνε τα ρημάδια Αυτό ξανά πες το. Είμαι με φίλο στην συναυλία του Satriani- νομίζω ότι ήταν το '07- και λέει ο τύπος, «τώρα θα παίξω ένα κομμάτι από τον δίσκο που με έκανε γνωστό, το Surfing with the alien, πριν από 20 χρόνια...» Ζντουπ... μας ήρθε λίγο απότομο όταν το ακούσαμε... Ξέρεις, κοιταχτήκαμε και είπαμε, πέρασαν κι όλας 20 χρόνια; Ήταν ψιλό σοκ ;D ΥΓ: Ωραίο το κομμάτι και είχα καιρό να το ακούσω. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ΠΑΡΑ πολύ καλός και ο Louis Tillet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 Όντος πολυ κάλος, θυμάμαι στο live o κόσμος κουράστηκε λίγο, ακούστηκαν κάποια σχόλια χαμηλότονα όμως πάραυτα χειροκροτήθηκε έντονα Βέβαια ο κόσμος εκείνο το βράδυ, είχε σκοπό να φέρει το ΡΟΔΟΝ ανάποδα ,όπως και εγεινε ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2011 ΥΓ: Ωραίο το κομμάτι και είχα καιρό να το ακούσω. Και εγώ , όπως και αυτό rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nanni Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Tους ειδα πριν λιγα χρονια live και επαθα πλακα!Tο λεει η ψυχη τους αν και μεγαλοι πλεον.Eπισης να πω οτι εχει χαρακτηριστει σαν μια απο τις πιο ασχημες μπαντες ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Δυνατή μπάντα ,ήμουν φαντάρος-σε άδεια- τότε και με την επίδειξη της ταυτότητας και λίγα παρακάλια με μπάσαν στο τζάμπα ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 τι μου θυμησατε ρε παιδιά? ..... μεσα ημουν...και τρελαμενος με το group .. πηδουσα σαν το κατσικι ;D ( 20 χρονια πριν :() HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuzzexpo Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Τους ειχα δει στο Ροδον την πρωτη φορα που ειχαν ερθει πριν το 90.Και με τον Tillet οπως και πριν τρια χρονια περιπου στο Gagarin.Τρομερο group.Καντε ενα τσεκ για τους Sid Presley Experience που ειναι ουσιαστικα το ιδιο σχημα πολυ πριν βγαλουν Hit by Hit ως Godfathers. Τι να λεμε τωρα . Οταν το εχεις απλα το εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2011 Τρελαίνομαι να φωνάζω το ρεφρέν καλοκαίρι πρωί στις στροφές της Επιδαύρου με τη μηχανή...... ;D ;D Πάω να βάλω δερμάτινα ...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση