Anakin Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Γεια σας! Θα ηθελα τη βοηθεια σας! Εχω μια JacksonRR1, και ψαχνω να βρω 2ο καπακι, αυτο που ειναι απο πισω και καλυπτει τα ελατηρια.. Δεν ξερω πως λεγεται επισημα, και μεχρι στιγμης, δεν εχω βρει κατι... Μπορειτε να με βοηθησετε? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Guitar Tremolo Back Cover ή Tremolo Spring Cover λέγεται αυτό που ψάχνεις. Δες στο google ,που μπορεί να βρεις. Κοίτα και εδώ: http://www.fretsonthenet.com/USAJackson.htm, έχει ένα με 8,00 $ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anakin Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2011 Yeap αυτο ηθελα! Eπισης λεγεται και back plate μου ειπαν..! Thanks LK! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση