Προς το περιεχόμενο

Εκμαθηση κλασσικης κιθαρας


Skropi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης, αν και πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου, η τεχνική στην κλασσική θα αρχίζει να αλλάζει και την τεχνική στην ηλεκτρική - προς το χειρότερο. Θα πρέπει ίσως να επιλέξεις. Λίγοι τα καταφέραν να κρατηθούν και στις δύο βάρκες.

 

    Δεν νομιζω.... ειναι σα να λες οτι οδηγω μηχανη, αλλα μετα που εμαθα να οδηγαω κι αμαξι ξεμαθα τη μηχανη! απλα θα τον "ξενισουν" λιγο καποια πραματα, αλλα αν συντηρει και τα δυο στυλ παιξιματος δεν θα εχει προβλημα.

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πεποίθησή μου είναι πως η τεχνική της κλασσικής θα βελτιώσει την τεχνική της ηλεκτρικής  (στα σημεία βέβαια που είναι κοινά μεταξύ των δύο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω προσωπικα με τον raydtuto οσον αφορα την τεχνικη.Εχουν διαφορες μεγαλες τα 2 οργανα,αλλα οπως προειπα παντα η τεχνικη της κλασσικης μου καθοταν πιο καλα στα χερια,ενω της ηλεκτρικης με ξενιζε(ενταξει.μετα απο 10 χρονια φυσικα και δεν ειχα προβλημα με την ηλεκτρικη,ομως οποτε επιανα ομως κλασσικη ενοιωθα σαν στο σπιτι μου).Παντως το θεμα το ελυσα με τον καλυτερο τροπο,πουλησα ηλεκτρικη και ενισχυτη  ;D ;D ;D Θα παω να κανω και ενα τατου τον σεγκοβια στο ενα στηθος και τον μπαχ στο αλλο και ειμαι κομπλε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου