menelaos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Για πείτε γνώμες! :) Θα ξεκινούσα με Across The Universe μάλλον, Strawberry Fields Forever αλλά πραγματικά υπάρχουν τόσα που ούτε top20 δε μπορώ να κάνω και να μην αισθανθώ ότι αδικώ κάποια........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Δε το γυρνας σε καλυτερο δισκο καλυτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Δεν παίζει αυτό που λες menelaos, όντως... Είναι ΤΟΣΑ πολλά που... Εγώ θα πω το αγαπημένο μου -που "αντικειμενικά" δεν είναι το "καλύτερο", απλώς μου έχει κάνει κλικ- γιατί αν είναι να αρχίσουμε τις λίστες, θα βάλουμε ολόκληρα άλμπουμ όπως λέει και ο Zombie... Happiness is a warm gun (White Album) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 ΟΛΑ !!!! Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Strawberry fields forever ! To υπερκομμάτι για μένα... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Οι Beatles είναι το πιο ολοκληρωμένο συγκρότημα στην ιστορία. Δυστυχώς δε μπορώ να ξεχωρίσω κανένα τραγούδι τους. Από το Love Love Me Do και μετά όλα είναι άψογα. Ακόμα ακούω με το ίδιο ενδιαφέρον τραγούδια όπως το I'm The Walrus ή το Happiness is a Warm Gun. Τι να πεις για καλύτερο; A day in the life? Eleanor Rigby? Hey Jude? Get Back? Let It Be? Όλα είναι τέλεια! Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 hi all an kai eimai stin ilektroniki skini oi beatles einai theoi...gia men hard days night kai she loves you an kai nomizo pos ta perissotera eiani toso freska les kai grftika xtes pragmatika oi beatles einai to 60.... cheers ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kaefros Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Oh Darlin' Δέν είναι το αγαπημένο μου και δέν μου κάνει καρδιά να ξεχωρίσω κάποιο αλλά το συγκεκριμένο μου έχει κάτσει πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Απλά τα πράγματα: ΟΛΑ !!!! +10000000 :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2006 Ένα CDάκι για διακοπές θα μπορούσε να έχει τα εξής: A Day In The Life I'm Only Sleeping Eleanor Rigby Helter Skelter Strawberry Fields Forever I Am The Walrus Help Across The Universe No Reply You've Got To Hide Your Love Away It Won't Be Long Come Together Because Ob-La-Di Ob-La-Da Tommorow Never Knows Girl Ticket To Ride Eight Days A Week Things We Said Today All My Loving Don't Let Me Down Yellow Submarine www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση