Προς το περιεχόμενο

Kustom Defender πληροφορίες


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω αλλα ως παλιος κατοχος του Kustom Coupe '36 (ο οποιος ειναι και αυτος ενας american oriented ενισχυτης) ειχα μεινει με την εντυπωση πως δεν τον χαρακτηριζες και ''πεταλομηχανη''.

 

Αυτο επειδη τα καθαρα του δεν ειχαν αυτη την ''ουδετεροτητα'' την οποια επιζητει καποιος οταν διαμορφωνει τον ηχο του με πεταλια.

 

Βεβαια δε χανεις και τιποτα αν την επομενη φορα που κατεβεις για να τον δοκιμασεις φερεις μια τσαντουλα με τα drive πεταλια σου.

Στράαατα Stratούλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν τον εχω ακουσει με 6L6 αλλά με τις στοκ τελικες και το barber LTD sr μου τα πήγαινε μια χαρά. Σιγουρα θα βοηθουσε και το μπαρμπερ που εχει ωραιο τοουν κοντρολ οποτε διευκολυνεσαι να φτιαξεις τον ηχο.

 

νομίζω είχα δοκιμάσει και το boss sd1 modded που εχω (αυτα ειναι και τα μοναδικα μου πεταλια πλεον χεχε) αλλά δε θυμάμαι να σου πω αλλά νομιζω αν δεν μου ειχε ακουστει καλά θα θυμομουν.

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου