Προς το περιεχόμενο

midi επεξεργασια παρτιτουρας


rivera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω ενα midi file,που ειναι γραμμενο σε 240 ppm,και οταν το κανω edit score με το cubase μου βγαζει σωστα τις αξιες........αλλα εγω θελω σε παρτιτουρα να τις διπλασιασω(τα ογδοα σε δεκαταεκτα,τα τεταρτα σε ογδοα)

δηλαδη να κατεβασω το ppm σε 120,και οι αξιες να παρουν την αναλογη μορφη.....γινετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το edit score του Cubase ειναι λιγουλακι αθλιο. Ισως θα επρεπε να προμηθευτεις καποιο καλο notation προγραμμα. Παντως, η αλλαγη αξιων, σκεψου οτι μπορει να γινει αν αλλαξεις τον μετρουμενο χρονο ( δηλαδη απο 4/4 το πας 4/8 και το αντιστροφο.. )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ όταν βρίσκεσαι στο arrangement window, μπορείς με το εργαλείο time stretching (η τρίτη επιλογή στο εργαλείο του απλού cursor) να μικρύνεις στο μισό το midi part. (Πρώτα επέλεξε το κα μετά πιάστο απο την κάτω γωνία και drag it ως εκεί που χρειάζεται)

Ανάλογα με το πόσα κσνάλια και midi parts έχεις θα πρέπι να δουλεψεις και λίγο με το χέρι για να τα βάλεις όλα στη θέση τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου