messalion Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 nice.....πολυ καλο - θα το δοκιμασω..... :D ωραιος ηχος αυτος που εφτιαξες στο κομματι αν και θα προτημουσα να ατο ακουσω στο dark or blue ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Το κατέβασα, το τέσταρα.....δεν μπόρεσα να βγάλω ήχο. :-\ .... ... Ηλία, ο ήχος που έβγαλες εσυ πάντως δεν είναι καθόλου κακός! :) Γιώργο ειλικρινά, εγώ δεν έκανα κάποια τόοοοσο ιδιαίτερη ρύθμιση στο "πετάλι"... Ακόμη και η default ρύθμιση, μου ακούγεται καλή (στα αυτιά μου)! Συγκεκριμένα για το clip που παρέθεσα, χρησιμοποίησα τις εξής ρυθμίσεις με την tele: ωραιος ηχος αυτος που εφτιαξες στο κομματι αν και θα προτημουσα να ατο ακουσω στο dark or blue ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Γιώργο ειλικρινά, εγώ δεν έκανα κάποια τόοοοσο ιδιαίτερη ρύθμιση στο "πετάλι"... Ακόμη και η default ρύθμιση, μου ακούγεται καλή (στα αυτιά μου)! Συγκεκριμένα για το clip που παρέθεσα, χρησιμοποίησα τις εξής ρυθμίσεις με την tele: Βλέπω έκοψες τελείως τα πρίμα... Πρόσθεσες μετά πρίμα απο κάποιο eq ή το άφησες έτσι? Εγώ έγραψα ένα πρόχειρο τεστ κλιπ με humbucker κάπως έτσι... ...και δεν μου πολυαρέσει... ;D deep_crunch-test.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ναι, έκοψα τα πρίμα γιατί μου ακούγονται λίγο "hi-fi" και δε μου αρέσουν. Δεν χρησιμοποίησα EQ για να προσθέσω άλλα πρίμα εκ των υστέρων, έτσι ηχογράφησα! Στο δικό σου κλιπ, αν σου πω ότι δεν πρόσεξα ΚΑΝ τον ήχο, με τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παίξιμο που έχεις!!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Έλα βρε, είναι ψιλό-sloppy το κλιπάκι... ;D (την ώρα της εγγραφής ο ήχος δεν "με έφτιαχνε" κι αυτά τα πράγματα "φαίνονται"...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Έλα βρε, είναι ψιλό-sloppy το κλιπάκι... ;D To δικό σου "sloppy" είναι το κιθαριστικό όνειρο-ζωής, πολλών μας...!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ναι, καλά, καλά.... ;D Πάω για ένα hot shower τώρα για να χαλαρώσω.... :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Ηλια να'σαι καλα! Τα βρηκα πολυ χρηστικα και τα 2! Εγραψα και ενα συντομο κλιπακιον :P Edit: ειναι και τα 2 "πεταλια" μεσα. heptone.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Φιλτατε longshadow επιτρεψε μου να πω μονο την ταπεινη μου γνωμη. Το παιξιμο σου ειναι τετοιο που οτι και ν ακουσω(τελευταια δεν ποσταρεις κλιπς-τα παλαιοτερα εννοω) συμβαινει ακριβως αυτο: Στο δικό σου κλιπ, αν σου πω ότι δεν πρόσεξα ΚΑΝ τον ήχο, με τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παίξιμο που έχεις!!!! ;D Υπαρχουν πολλοι που εχουν ωραιο ηχο αλλα οχι παντα αναλογο παιξιμο.Εσυ σχεδον παντα εχεις και τα δυο.Ειναι μονο η γνωμη μου. Ζητω συγγνωμη απ τον ΟΡ για το off αλλα αν δεν το ελεγα θα εσκαγα.Και προκειμενου να σκασω......... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 βαλτε και αλλοι κλιπακια ποσταρετε με τα settings απο το συγκεκριμενο προγραμμα ετσι για να γουσταρουμε και να δουμε και τις δυνατοτητες (του plug in) ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση