Προς το περιεχόμενο

Recording-Παρατηρησεις-Υποδειξεις


Yannis_Knopf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Σημερα το απογευμα ειπα εκει που επαιζα να ηχογραφησω. Σας παραθετω λοιπον το κλιπ για να μου υποδειξετε τα λαθη η τελος παντων οτι ειναι χρησιμο ωστε να βελτιωθει το αποτελεσμα. Ξερω οτι ειναι προχειρο το παιξιμο.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

The_wall_pactise.wma

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά και είναι καλό(εκτός εάν ήθελες να το παίξεις κόπια :) καί δεν μπορείς ::) )αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο.Με τι έγραψες? μου άρεσε πολύ ο ήχος της στρατ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγραψα με το amplitube ενω το σημα περασε απο τον μεικτη. Η κιθαρα εχει texas special οποτε ειχε θορυβο + οτι το aplitube βγαζει σε εμενα απο μονο του. Αλλα προσπαθησα να το περιορισω οσο μπορουσα απο το προγραμμα. Και εμενα τα σηκωματα δεν μου αρεσαν καθολου νομιζω ομως πως η μεγαλη αυτη αστοχια οφειλεται στο οτι πριν το γραψω ειχα παιξει κανενα 3ωρο και ετσι εφευγα απο τον σωστο τονο με μεγαλη ευκολια.

 

Παντως σκεφτομαι να παρω μια πεταλιερα για να γραφω...

 

εκτός εάν ήθελες να το παίξεις κόπια

Σαφως και οχι. θελω να πω οτι χωρις να προσβαλω τον καθε καλλιτεχνη προτιμω να παιζω τα τραγουδια οπως μου αρεσει/ βγαινει. Δεν σημαινει οτι το προτοτυπο δεν μου αρεσει.

We are the Sultans Of Swing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου