harros Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα καλο demo για την καινουρια les paul studio 2012? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Όταν λες demo τι εννοείς; Κάποιο review (κριτική) στο youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harros Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Όταν λες demo τι εννοείς; Κάποιο review (κριτική) στο youtube; οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δεν βρήκα κάτι. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Έχω αυτή http://www2.gibson.com/products/electric-guitars/les-paul/gibson-usa/les-paul-studio-silverburst.aspx αλλά μοντέλο 11... δεν έψαξα τις διαφορές που μπορεί να έχει αλλα αν σε ενδιαφέρει, είσαι Αθήνα και κερνάς καφε ( ;D ) .... βρισκόμαστε να την ακούσεις και να τη δείς.. Πολύ ωραίο όργανο πάντως και σε σχέση με μια traditional ενός φίλου δεν έχει τεράστιες διαφορές.... edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν την πουλάω!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Αυτά τα specs δίνει για την καινούρια η Gibson: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Les-Paul-Studio/Specs.aspx Δε νομίζω ότι θα έχουν φοβερές διαφορές. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 ναι...ίσως και καμία..νομίζω μόνο διαφορετικό chamberring έχει η δικία μου.. ωραία finishing το vintage sunburst... δεν υπήρχε όταν την πήρα εγώ αλλίως θα το χτύπαγα με κλειστά μάτια... κανείς για ανταλλαγή ?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harros Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Έχω αυτή http://www2.gibson.com/products/electric-guitars/les-paul/gibson-usa/les-paul-studio-silverburst.aspx αλλά μοντέλο 11... δεν έψαξα τις διαφορές που μπορεί να έχει αλλα αν σε ενδιαφέρει, είσαι Αθήνα και κερνάς καφε ( ;D ) .... βρισκόμαστε να την ακούσεις και να τη δείς.. Πολύ ωραίο όργανο πάντως και σε σχέση με μια traditional ενός φίλου δεν έχει τεράστιες διαφορές.... edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν την πουλάω!! :) χαχα δεν ειμαι αθηνα,και το ανοιξα αυτο το thread επειδη ουτε και εγω βρηκα κατι στο youtube,μονο reviews.Ευχαριστω για τις απαντισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα καλο demo για την καινουρια les paul studio 2012? οχι review,απλα καποιος που να παιζει την κιθαρα Και τι θα καταλάβεις; "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να τη δοκιμάσεις ο ίδιος. Γιατί πέραν του ωραίου ήχου που μπορεί να ακούσεις σε ένα βίντεο (τα οποία εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι και πολύ), πρέπει να δεις αν σε βολεύει στο παίξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση