Προς το περιεχόμενο

Προγραμα για μεταφορά ήχων μεταξύ synth;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας και παλι!!!!!

 

παιδια ψαχνω για καποιο προγραμα που να γυριζει τους ηχους απο trinity plus σε triton extreme mμε moss  και γενικωτερα τετοια προγραματα..

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει το Alchemist αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις.

 

1.Αν θες να μετατρέψεις ήχο που βασίζεται σε sample τότε θα έχεις αποτέλεσμα.

2.Αν θες να μετατρέψεις ήχο που βασίζεται στη Solo-Tri επέκταση τότε δεν έχεις καμία τύχη ειδικά αν ο ήχος στο Trinity Plus χρησιμοποιεί τον Onboard FX processor της Solo-Tri.

3.Αν από το Trinity Plus έχεις βγάλει την Solo-Tri η οποία είναι προεγκατεστημένη και στη θέση της έχεις βάλει την Moss-Tri την οποία τη βρίσκει κανείς προεγκατεστημένη στα Trinity V3 τότε υποχρεωτικά θα πρέπει στο Extreme να έχεις εγκαταστήσει την EXB-MOSS.

 

Το σημαντικό στο conversion που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι οτι το Alchemist θα κάνει μόνο τις μετατροπές εκείνες που έχουν σχέση με τη δομή του ήχου αλλά ΟΧΙ με τα εφφέ. Αυτό σημαίνει οτι ο νέος ήχος σου θα είναι εντελώς dry. Αν ο αρχικός ήχος σου περιέχει εφφέ τα οποία δεν μεταβάλλουν τη χροιά του ήχου σου (πχ delay, reverb...κτλ) τότε καταλαβαίνεις οτι πολύ εύκολα μπορείς να τα βάλεις manually στο Extreme. Αν σε αντίθετη περίπτωση ο ήχος σου περιέχει εφφέ τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τη δραστική αλλαγή στη χροιά όπως πχ phaser/talking modulators/flange τότε είναι πολύ πιθανόν οτι θα πρέπει να επέμβεις σε παραμέτρους του ίδιου του εφφέ πριν το χρησιμοποιήσεις. Πολλές φορές μάλιστα επειδή Trinity και Triton δεν έχουν τους ίδιους fx processors είναι πιθανό να μην μπορείς να αναπαράγεις ακριβώς τον ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγαπητε stelioskam,, αν καταλαβες καλα ο νικος ειναι φιλοι με το μακη και το μυνημα ηταν προσωπικο.δεν θελαμε δικηγορειες..αλλωστε ολοι εδω ξερουν οτι εχω το pa και το tr.δεν εχω την τυχη ακομα για trinity κ.τ.λ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη που επεμβαίνω έτσι, σίγουρα το θέμα δε με αφορά ως "δικηγόρο", με αφορά όμως ως μέλος του Noiz.

 

Θεωρώ λοιπόν toniiskorg τη συμπεριφορά σου λίγο απρεπή και επιθετική χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

 

Μετατροπή από Trinity Plus σε Triton Extreme δε γίνεται. Είναι σαν να ζητάς από ένα βιολί να βγάλει ήχο τούμπας.

Η μόνη μετατροπή που θα μπορέσεις να κάνεις είναι από Trinity V3 σε Triton Extreme με Moss.

 

Ο Νίκος σου εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρεις πάνω στο θέμα. Το ότι εσύ δεν έμεινες ικανοποιημένος ή το ότι γνώριζες όσα σου είπε (που πολύ αμφιβάλω αφού ζητούσες μετατροπή από Plus σε Moss) είναι άλλο θέμα. Προφανώς, η μόνη λύση είναι το Alchemist για τη μετατροπή αυτή (είμαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι άλλο ο Νίκος θα το γνώριζε).

 

Αν λοιπόν δε σου είναι αρκετό αυτό, χεράκια έχεις, κάνε τη διαδικασία που ζητάς manually, αντιγράφωντας μόνος σου σε κάθε ήχο τις παραμέτρους από το ένα όργανο στο άλλο. Φαντάζεσαι όμως ότι είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία και μπορεί το αποτέλεσμα που θα προκύψει να μην είναι ακουστικά ίδιο.

 

Εξοργίζομαι με τους ανθρώπους που τα περιμένουν όλα έτοιμα και όταν τους προτείνεται μία λύση που θα χρειαστεί να αφιερώσουν λίγο χρόνο, να τη βγάζουν σκάρτη και μη λειτουργική. Είναι σαν να υποτιμάς τους κόπους όλων των υπολοίπων που έχουν μοχθήσει για να πετύχουν κάποια πράγματα και σαν να μη φτάνει αυτό όταν αποφασίσουν να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί σου έχεις και το θράσος να απαξιώνεις.

 

κατι ποιο ουσιωδες παιδια...

 

Προσωπικά, βρήκα πολύ ουσιώδη όλα αυτά που σου είπε ο Νίκος, αν εσύ τα θεωρείς ανούσια είναι δικό σου θέμα.

 

αγαπητε stelioskam,, δεν θελαμε δικηγορειες.

 

Δεν νομίζω ότι πήρε κάποιος θέση δικηγόρου, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι νομίζει σωστό. Εσύ είχες μία απορία και τη διατύπωσες και ακριβώς το ίδιο έκανε και ο SteliosKam. Του απάντησες με ειρωνεία και το ίδιο εισπράττεις και από εμενα τώρα.

 

Αν εσένα δε σου αρέσει το ότι το Alchemist είναι η μοναδική λύση κάτσε φτιάξε ένα πρόγραμμα που θα αντιγράφει και Effects (κάτι που δε γίνεται πρακτικά γιατί Triton και Trinity έχουν διαφορετικά Effects) και πούλησε το και σε εμάς τους "χαζούς" να μην παιδεύουμε τα χεράκια μας αντιγράφοντας τιμές.

 

αν καταλαβες καλα ο νικος ειναι φιλοι με το μακη και το μυνημα ηταν προσωπικο.

 

Ίσως θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ολόκληρη η κοινότητα που δε μυρίσαμε τα νύχια μας για να καταλάβουμε ότι ο Νίκος είναι φίλος με το Μάκη, τον Τάκη και το Λάκη γιατί δε βλέπω κάπου κάποια αναφορά ή έστω υπόνοια για κάτι τέτοιο.

 

Αν αυτό που έγραψες ήταν προσωπικό και δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός απο εσένα και το Νίκο, θα μπορούσε να του στείλεις ενα προσωπικό μήνυμα για να μην παραμβαίνουμε αδικά (?) και εμείς οι "δικηγόροι".

 

αλλωστε ολοι εδω ξερουν οτι εχω το pa και το tr.δεν εχω την τυχη ακομα για trinity κ.τ.λ.

 

Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει αρκετά προβλήματα στο κεφάλι του για να ασχολείται με τα όργανα που έχουν οι άλλοι στην κατοχή τους. Αν όλοι οι υπόλοιποι το ήξεραν τότε θα αυτοτιμωρηθώ και θα αρχίσω το μαστίγωμα που μου διέφευγε κάτι τέτοιο.

 

Αφού λοιπόν έχεις το Pa και το Tr και δεν έχεις τύχη για Trinity (ούτε εγώ έχω τύχη, Trinity όμως έχω), πως μπορείς και ρωτάς για δύο όργανα που δεν έχεις πρόσβαση σε αυτά; Θα μπορούσες να το κάνεις για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις άλλα το αποκλείω γιατί δεν έμεινες ικανοποιημένος με την απάντηση που σου δόθηκε.

 

ΑΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ;;;;

 

Συγγνώμη για το ειρωνικό ύφος της απάντησης μου απ'όλα τα υπόλοιπα μέλη του Forum, δεν το συνηθίζω άλλα το σκεπτικό "Γίναμε μέλη ενός Forum, ψάχνουμε απαντήσεις που να μας βολεύουν, έτσι όπως τις έχουμε φανταστεί. Αν δεν τις πάρουμε δεν ξέρετε τίποτα και έχω το δικαίωμα να σας τη λέω κιόλας που ανακατεύεστε μερικοί", ειδικά όταν οι υπόλοιποι με κάθε καλή διάθεση για βοήθεια έχουν σπαταλήσει (όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων) χρόνο για να δώσουν μία απάντηση και να βοηθήσουν, με βρίσκει κάθετο αντίθετο.

 

Τα σχόλια δικά σας. :-X :-X :-X :-X :-X :-X

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα ηθελα να παρω θεση,μιας και η συζητηση θα ξεφυγει απο το θεμα που εχεις θεσει αγαπητε toniiskorg.

 

Ας ειμαστε λιγο πιο χαλαροι.Η ειρωνεια σε μια συζητηση δεν οδηγει πουθενα.

 

Καλη τυχη με το προγραμμα που ζητας.

 

Υ.Γ Φιλε kerkiras +100000 και κατι ακομα.Λαθος nickname το kerkiras.

Κατι σε "ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ" ισως? ;D ;D ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νικόλα πότε θα βρεθούμε να κάνουμε καμιά manual μετατροπή από Plus σε V3 ή σε Extreme?

Mόνος μου δεν την παλέυω να το κάνω πόσο μάλλον όταν το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου