atreu73 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 I’ll defect to the south you say I’ll defect to the lovers To the church of the living waves To the sound of the sea I’ll pluck apples from the swaying tree I’ll defect to the summer Where all borders are drawn By the flight of a wailing bee Build my house high upon a cliff Where the sages ’re still humming Where the sun would reveal itself In the prints of my feet I’ll be alright nith the silver moon By the crystal boom Of the fall, water fall Just wait for me Welcome to Greece boys Just let your hair fall Just let your mind go Everything’s free After this long fall Buy up this old soul Trinkets and toys boys Everything’s free Fists hurt, legs hurt Feeling old, man Everyone’s gone, man welcome_to_greece_0.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 πολυ ωραιο τραγουδι, με παραπεμπει σε καποιες δυναμικες μπαλαντες των Bright Eyes το συναισθημα που βγαζει. Το ακουσα ως το τελος φυσικα, θα το ξανακουσω και ισως το μονο που θα ηθελα να ηταν τα φωνητικα να ταιριαξουν καλυτερα σε 2-3 σημεια. Ισως και οχι ομως! Ωραια μελωδια, καλη συνεχεια! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Moυ αρεσε αν και νομιζω πως δεν εχεις κανει καλη μιξη. Η φωνες ειναι πολυ δυνατα (η ολα τα αλλα χαμηλα) και νομιζω οτι ειναι πολυ μπροστα η φωνες. Σας τραγουδι ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλο! We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Το κομμάτι και μένα μου άρεσε σε γενικές γραμμές. Αλλά...θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι οι φωνές είναι πολύ δυνατά. Και επίσης σε πολλά σημεία θέλουν διόρθωμα τα διπλά φωνητικά γιατί δεν ακούγονται ωραία και γίνεται μπέρδεμα. Δουλέψτε οπότε καλύτερα τη διφωνία σας για να βελτιωθεί και το αποτέλεσμα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Moυ αρεσε αν και νομιζω πως δεν εχεις κανει καλη μιξη. Η φωνες ειναι πολυ δυνατα (η ολα τα αλλα χαμηλα) και νομιζω οτι ειναι πολυ μπροστα η φωνες. Σας τραγουδι ομως θεωρω οτι ειναι πολυ καλο! +1 :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο. :) Με πολύ καλή διάθεση, νομίζω ότι οι φωνές δεν είναι κατασταλαγμένες. Σε κάποια σημεία ακούγονται όπως όταν (κατά τη διάρκεια της σύνθεσης) "το ψάχνουμε" λίγο. Η γνώμη μου είναι να το ξαναπείς αφού το ακούσεις 100 φορές για να το μάθεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση