Προς το περιεχόμενο

Boss me-70 Zoom g7.1ut Digitech rp500


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Έχοντας αποφασίσει πως θέλω να δοκιμάσω την boss me 70,ήταν πρωταρχικός μου στόχος στην αγορά πεταλιέρας πηγαίνω σε μαγαζί στη θεσσαλονίκη και μου λέει πως θα την έχει σε 2 μέρες αλλά καλύτερα να κοιτάξω την zoοm g7.1ut που λέει είναι και λαμπάτη και δεν έχει καμία σχέση με τις τρανζίστορ και θα μου βγει και πιο φθηνά.(μπορούσα να τη δοκιμάσω αλλά δεν είχα την δυνατότητα λόγω χρόνου εκείνη τη στιγμή να τη δοκιμάσω αλλά θα το κάνω τις επόμενες μέρες.Μεταξύ των δύο ποια πιστεύετε πως υπερτερεί και για ποιον λόγο?(θέλω τα εφέ της πεταλιέρας να καλύπτουν σχεδόν όλα τα είδη της μουσικής αξιοπρεπώς,να μην είναι ο ήχος τελειώς τρανζίστορ,εκεί είναι που σκαλωνω με την zoom αν όντως ισχύει)Επίσης μου πρότεινε και την digitech δε θυμάμαι μοντέλο γιατί γινόταν ένας χαμός εκείνη την ώρα αλλά κοντά σε αυτά τα λεφτά(300 ευρά)στο ίντερνετ βρήκα την digitechrp500 που απο οτι άκουσα είναι η καλύτερη(θα τη δοκιμάσω και αυτή απλως θέλω γνώμες.)Αξίζει όντως η digitech?!Η zoom μήπως είναι καλύτερη ΄λόγω λάμπας και πιο προσιτή λόγω τιμής?Ή καλύτερα boss που είναι και εύχρηστη και ακούγεται αξιοπρεπώς?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από αυτές θα διάλεγα άνετα κιόλας τη Digitech, oι λάμπες σε πεταλιέρες είναι μαρκετινίστικα κόλπα (άποψη μου) και δεν κάνουν την τρελή διαφορά που λένε, καμία σχέση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω με τον προλαλήσαντα για τα περι μάρκετινκ. Απλά εγώ θα σου προτείνω την boss me70 όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή αυτή έχω μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι ο ήχος της είναι απλά τέλειος, καμία σχέση με τζιτζίκια και βλακείες (είναι boss τώρα τι να λέμε????) και ΓΕΛΕΙΑ στη χρήση, πράγμα πολύ πολύ πολύ βασικό (δεν έχω ανοίξει ποτέ μου μάνιουαλ...) Ξαναλέω όμως αυτή είναι η γνώμη μου για την συγκεκριμένη χωρίς να έχω ακούσει τις άλλες 2, αν και συνήθως τα προϊόντα της BOSS είναι ανώτερα απο τα zoom και τα digitech.

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ME-70 έχει ιδανικό τρόπο χρήσης, ιδιαίτερα για live! Σου απλώνει μιά σειρά από "πετάλια" μπροστά σου και την χρησιμοποιείς όπως μιά απλή πεταλιέρα: On/Off το κάθε πετάλι όπως επιθυμείς. Επιπλέον, σου προσφέρει τη δυνατότητα με μεγάλη ταχύτητα να έχεις πολλές "πεταλιέρες", με διαφορετική συνθεση (διαφορετικά πετάλια η κάθε μία, με άμεσο έλεγχο των ρυθμίσεων σε κάθε πετάλι). Όσον αφορά τον ήχο, έχω άποψη μόνο για τα πετάλια που έχω και τα κανονικά τους και για αυτά είναι αρκετά κοντά. Υποθέτω και για τα υπόλοιπα θα είναι το ίδιο. Οι ήχοι πάντως είναι απόλυτα χρησιμοποιήσιμοι. Αν δεν έχεις το πετάλι για Α-Β δοκιμή, πρέπει να έχεις φοβερά αυτιά. Προσωπικά, λατρεύω την απλή πεταλιέρα μου και δεν έχω βρεί κανένα multieffect που να είναι κοντά της αλλά είναι βαριά η άτιμη! Το ME-70 είναι το πιό κοντινό. Εναλλακτικά, φτιάχνεις μια "medium" version μιάς πεταλιέρας (βλέπε φωτό τη δική μου "medium") με κάποια βασικά πετάλια και πορεύεσαι.

MyMediumPedalBoard.JPG.b9cae157cfc373ac70a041f2612eb08d.JPG

It ain't over till it's over.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου