Προς το περιεχόμενο

yamaha xs6 vs korg krome


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα,με βαση το budget των 1300 ευρω,να προτιμησω το "παλιο" xs6 ή το νεο korg krome? μου αρεσουν και τα 2...δεν εχω σκοπο τα live ουτε με ενδιαφερει η φορητοτητα...θα μεινει στο σπιτι.αναμενω τις απαντησεις-αποψεις σας,ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η ερώτηση έχει την σημασία: ''την κουρτίνα 1 ή 2'', τότε είναι στο χέρι σου η επιλογή.

Αν δεν τα έχεις δει από κοντά τα εν λόγω σύνθ ,θα στο συνιστούσα.

Να αφιερώσεις χρόνο και στα 2 και να μην αποφασίσεις μέσω βίντεο yputube και δείγματα που μπορεί να ακούσεις στο διαδίκτυο.

Έχω δουλέψει και τις 2 πλατφόρμες. Η Yamaha λόγω ποιοτικών δειγμάτων σε φυσικούς και μη ήχους (προσωπική άποψη), με έχει κερδίσει. Motif. Οποιαδήποτε έκδοση.

'Εχω το 7. Φανταστικό.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

XS6 χωρις καθυστερηση! 8)

Αν το βρεις με 1300 ευρω να το παρεις, ειναι παρα πολυ καλη τιμη. Το Krome απ'οτι καταλαβα απο τα specs του ειναι ενα Μ50 με επιπλεον 3-4GB με ηχους πιανου απο το Kronos. Οποτε σαν synth ειναι εξαιρετικο.

Το XS ομως υπερεχει κατα πολυ σαν synth engine, συν οτι ειναι και sampler, οποτε δεν παιζει καποια συγκριση με το Krome. Το καλο θα ηταν να τα εχεις και τα δυο, ;D αλλα αφου πρεπει να αγορασεις μονο ενα απο τα δυο, πας για το Motif XS. Ειναι φανταστικο μηχανημα, μη το συζητας καν.

 

Edit:

Με 1300+ ευρω παντως μπορεις να κανεις αρκετες καλες και εξυπνες αγορες.

Αν βαλεις περιπου 120 ευρω επιπλεον αγοραζεις ενα καινουργιο Yamaha MOX6 (που ειναι ενα Motif XS χωρις το sampler) και ενα Waldorf Blofeld (desktop edition) και θα εχεις ενα "πακετο" που σκοτωνει.

Απλα μια ιδεα.... 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου