Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2013

Rene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Eurovision είναι πάρτυ φίλος και όλοι είναι ευτυχισμένοι και κουνάνε σημαιούλες... Το γιουχάρισμα χαλάει τα vibes.

Κατι πρεπει να τους δινουν, δεν εξηγειται αλλιως  ;D

Παντως απογοητευτικα που δεν θα τραγουδησει η Saint Lu για λογαριασμο της Γερμανιας. Η κοπελια τα σπαει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πέφτω από τα σύννεφα....είναι ο Αγάθων?

Χαχαχα. Μοιαζουν λίγο, αλλα αυτο ειναι φώκια. Ο συμπαθης ρεμπετης ειναι θαλασσιος ελεφαντας ;D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παδιά παρακολουθήσατε φέτος Eurovision? Δεν είδα την βραδιά της παρουσίασης, αλλά είδα την επόμενη μέρα αποσπασματικά τα τραγούδια! Συμφωνείτε με την επιλογή του Αγάθωνα και των cosa nostra;

Για μένα ήταν πολύ καλή επιλογή πρωτότυπη, ωραίος ρυθμός... μου άρεσε και το τραγούδι της Απέργη βέβαια και έχει και φοβερή σκηνική παρουσία η κοπέλα!

Δεν θέλω να προσβάλλω κανένα. Όταν βλέπω την Θωμαή να χορεύει, να τραγουδάει ή απλά να στέκεται μου βγαίνει μια λαγνεία και μια κακία. Όταν βλέπω τον Αγάθωνα θέλω να του ξεριζώσω τα μουστάκια. Την άλλη την χοντρή δεν μπορώ ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω. Και ήταν ακόμα μία νομίζω που πέρασε τόσο ξώφαλτσα που για μένα θα μπορούσαν κάλλιστα οι υποψηφιότητες να είναι τρεις.

Με λίγα λόγια προτιμώ την Θωμαή γιατί μου αρέσουν τα μπαζαμπούγκας της. Πιστεύω ότι το έχει και ότι θα τα καταφέρει μια μέρα.

ο χρόνος αρκετός 

Εγω αφηνω να μιλησουν οι ειδικοι... ;D

http://www.newsnow.gr/article/373453/maimou-me-moustakia-apokalei-ton-agathona-o-zafeiris-melas.html

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

"Εμένα δεν με παίζει κανένα από τα σύγχρονα ραδιόφωνα, διότι λένε ότι είμαι λαϊκός και δεν παίζουν αυτό το στυλ. Απαγορεύεται να ακουστεί το μπουζούκι..." crazy.gif

...ειπε ο_μονιμα εγκατεστημενος στην Γουαδελουπη τα τελευταια 40 χρονια και ασχετος με την Ελληνικη μουσικη πραγματικοτητα_Ζαφειρης Μελας.

"Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός ; να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει;..."

...ξαναειπε ο Ζαφειρης Μελας, η προσωποποιηση του αρχαιου Ελληνικου καλλους.laugh4.giflaugh4.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μα σοβαρά τώρα ασχολείστε με τον Αγάθωνα και τον Μελά.

Εδώ το κορίτσι πριν το λουτρό της. 

thomai-apergi.jpeg

ο χρόνος αρκετός 

Μα σοβαρά τώρα ασχολείστε με τον Αγάθωνα και τον Μελά.

Εδώ το κορίτσι πριν το λουτρό της.  

thomai-apergi.jpeg

Εγο φιλως ειμε μαζυ σου,τω εχο πι απο τω προτο μου ποστ... ;D

...ειπε ο_μονιμα εγκατεστημενος στην Γουαδελουπη τα τελευταια 40 χρονια και ασχετος με την Ελληνικη μουσικη πραγματικοτητα_Ζαφειρης Μελας

καλα εδω δεν εχει και αδικο,ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ βαρυ λαϊκο σαν του ΘΕΟΥ Ζαφειρη Μελα ΔΕΝ παιζεται πλεον απο τα μεγαλα ραδιοφωνα,προτιμουν το.."ποπ λαϊκο"... ;),και οντως το μπουζουκι σε αυτα τα κομματια πλεον εχει ελαχιστο ρολο και αν εχει ειναι πλεον "συνοδευτικος" (εδω στα "μαγαζια" και η ορχηστρα εχει πλεον μονο ΕΝΑ μπουζουκι αντι για τα κλασσικα 2 που ειχε πριν το 2000)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου