ratman Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 παιδιά άκουσα ένα απόγευμα από 1 παλικάρι πως ιδρώτας σε ταστιέρα κάνει καλό στα κσύλα ...... μου είπε πως το έχει ακούσει από πολλά άτομα και μου φάνηκε λίγο κάπως .. τη γνώμη έχετε ? όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnGam Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Προσθέτει αρμονικές και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω για τα κσύλα σου αλλά αν τα τάστα σου το ακούγανε αυτό θα βγάζαν πόδια και θα τρέχανε. ;D Ο ιδρώτας οξειδώνει τις χορδές οι οποίες με τη σειρά τους, αν δεν αλλαχτούν όταν πρέπει σκάβουν λίγο λίγο στα τάστα σου φαράγγια. Στην μπίχλα δεν θα αναφερθώ καν. Το μόνο που ίσως κάνει καλό στην ταστιέρα (εφόσον δεν είναι maple) είναι λίγο lemon oil (συνθετικό ε; όχι από κανονικό λεμόνι) που την σκουραίνει και ίσως βελτιώνει λίγο την αίσθηση. Συνθετικά και ΜΟΝΟ συνθετικά λάδια Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atav Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Τι άλλο θα διαβάσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 παιδιά άκουσα ένα απόγευμα από 1 παλικάρι πως ιδρώτας σε ταστιέρα κάνει καλό στα κσύλα ...... μου είπε πως το έχει ακούσει από πολλά άτομα και μου φάνηκε λίγο κάπως .. τη γνώμη έχετε ? Έχει δίκιο. Ο ιδρώτας κάνει τη ταστιέρα τίμια. Και ως γνωστόν, μια τίμια ταστιέρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Και ως εκ τουτου παίζει τα πάντα και άφοβα. Elementary my dear Watson. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Σε τρόλαρε για τα καλά :P http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Το μόνο που ίσως κάνει καλό στην ταστιέρα (εφόσον δεν είναι maple) είναι λίγο lemon oil (συνθετικό ε; όχι από κανονικό λεμόνι) που την σκουραίνει και ίσως βελτιώνει λίγο την αίσθηση. Συνθετικά και ΜΟΝΟ συνθετικά λάδια Λεμονόλαδο σε έβενο κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JesseJames Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Λεμονόλαδο σε έβενο κάνει; εφόσον η ταστιέρα δεν έχει φινις όπως οι περισσότερες μειπλ (γκλος η σατέν) φαντάζομαι πως ναι. αλλά δεν μου έτυχε ποτέ να δω έβενο να χρειάζεται λαδάκι(δεν κυκλοφορούν και τόσοι πολλοί εδω που τα λέμε εδω τριγυρω:P), ίσως λόγω της μεγαλύτερης "πυκνότητάς" του. Αντίθέτως σε μια Cort ενός φίλου (αρρωστο spalted maple καπάκι) το ροουζγουντ είχε γίνει καφέ ανοιχτό, και εκ των υστέρων μου είπε οτι στα 6-7 χρονια που την είχε δεν τη λάδωσε ποτέ Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 εφόσον η ταστιέρα δεν έχει φινις όπως οι περισσότερες μειπλ (γκλος η σατέν) φαντάζομαι πως ναι. αλλά δεν μου έτυχε ποτέ να δω έβενο να χρειάζεται λαδάκι(δεν κυκλοφορούν και τόσοι πολλοί εδω που τα λέμε εδω τριγυρω:P), ίσως λόγω της μεγαλύτερης "πυκνότητάς" του. Αντίθέτως σε μια Cort ενός φίλου (αρρωστο spalted maple καπάκι) το ροουζγουντ είχε γίνει καφέ ανοιχτό, και εκ των υστέρων μου είπε οτι στα 6-7 χρονια που την είχε δεν τη λάδωσε ποτέ Οκ γιατί έχω έβενο κοντά 10 χρόνια και του βάζω λεμονόλαδο και δείχνει εκπληκτικά. Απλά σκέφτικα, λες να μην κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2013 Λαδολέμονο στην τσιπούρα κάνει; Ή, αν δεν είναι φρέσκια, μαγιονέζα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση